www.endustriweb.com
EPLAN

Yeni Geliştirilen Ürün: Eplan Cogineer Kolayca otomatikleştiren mühendislik

Otomatik çizim oluşturmak artık çocuk oyuncağı. Çözüm sağlayıcı Eplan, etkili konfigürasyona yönelik en yeni yazılımı Hannover Messe’de tanıtıyor. Yazılım sadece birkaç tıklamayla hızlı bir başlangıçla birlikte etkileyici sonuçlar sağlıyor. Eplan Platformu’na tam olarak entegre edilmiş Eplan Cogineer, kullanım kolaylığı ve maksimum sadelik vaat ediyor. Konfigürasyon ya da varyant yönetimiyle ilgili uzmanlık bilgisi gerektirmemekte olup, sadece makroların nasıl kullanılacağına dair standart bilgi yeterli olmaktadır.

Yeni Geliştirilen Ürün: Eplan Cogineer  Kolayca otomatikleştiren mühendislik

 Monheim, Almanya, 15 Mart 2017 -

Otomatik çizim oluşturma amaçlı yeni geliştirilen inovatif bir ürün olan Eplan Cogineer, prömiyerini Hannover´de yapacak. Ürün Yönetim ve Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dieter Pesch şu yorumda bulundu: »Kullanımı kolay olmasına rağmen işlevsellikle ilgili olarak çok inovatif bir çözüm geliştirdik.» Üst düzey programlama dillerinden herhangi birini bilmeden mekatronik kurallar ve konfigürasyon arayüzleri sezgisel olarak ve çabucak bir araya getirilebiliyor. Kullanıcılar için avantajlı: makro kullanma deneyimi yeterli oluyor. Ayrıca bir diğer avantajınız ise kural setleri oluştururken temeli oluşturan makrolardır. Çizimlerin fonksiyonel yapılar ya da sisteme özgü perspektif temelinde oluşturulması fark etmiyor. Eplan Cogineer, tüm kullanıcılarla şu anda tam olarak bulundukları yerde buluşuyor ve onları mühendislik tarzlarında değişiklik yapmaya zorlamıyor. Sonuçlar ikna edici: herkes için keyifli ve esnek bir çözüm ve hem zaman hem de paradan tasarruf sağlıyor. Pesch şunları ekledi: »Tasarımdan üretime yüzde yüz veri sürekliliği Eplan Cogineer kullanıcılarının bu alanda müşteri projelerini kusursuz şekilde zaman kaybetmeden ele almalarını sağlıyor. Ve bunu, sürece katılan insanlardan tamamen bağımsız olarak yapıyor.» Eplan Cogineer´in temel nitelikleri; hataların engellenmesiyle kalite artırılırken, aynı zamanda otomatik çizim üretimi sayesinde zamandan net şekilde tasarruf edilmesidir.

 

Daha fazlı verim ve yüksek kalite 

Eplan Cogineer, sadece bir tıkla tüm elektroteknik dokümantasyonu üretebilir. Bu, çok önemli iki avantaj sağlamaktadır. Birincisi, tanımlanan kural ve yapıların hatasız şekilde uygulanmasını sağlar ve böylece yüksek kalitede dokümantasyonu garanti eder. İkincisi, sayfaların ve makroların kopyala-yapıştır yapıldığı durumlara göre aynı süre içerisinde çok daha fazla proje geliştirilebilir. 

Eplan Cogineer ürün yapılandırmasından spesifik proje uygulamasına mutlak veri sürekliliği sunarken norm ve standartlara uygunluğu destekliyor. Bu, mümkün olan en yüksek kesinliği ve maksimumum verimi temin ediyor. Sezgisel kullanıcı arayüzünün de sayesinde ilk proje sadece kısa bir süre içinde oluşturulabilir. 

»Yaparak öğrenmek» kullanıcıların alışık olduğu bir durumdur. Eplan Cogineer, yoğun kullanıcılarla birlikte ara sıra kullanan kişiler için de Eplan Electric P8´de projeleri konfigüre etmelerini ve oluşturmalarını sağlayacak şekilde etkin olarak kolayca kullanabilecekleri bir araç olarak geliştirilmiştir. Makine ya da teçhizatın fonksiyonel açıdan ya da sisteme özgü bir perspektifle zaten yapılandırılmış olması fark etmez. Yeni çözüm seçilen çalışma yöntemleri için de elverişli bir konfigürasyon yaklaşımı benimser: gerektiğinde geleneksel çalışma yöntemleri ve konfigürasyonlarının bir karışımı (örneğin elle ve konfigüre edilebilir alt projelerle birlikte) birleştirilebilir.

Yeni Geliştirilen Ürün: Eplan Cogineer
Kolayca otomatikleştiren mühendislik

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers