www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

eWON® Talk2M artık ISECOM STAR Güvenlik Sertifikalı

HMS Endüstriyel Ağlar, kendi uzaktan bağlanabilirlik çözümü olan Ewon Talk2m’in artık ISECOM STAR güvenlik sertifikalı olduğunu duyurdu.

eWON® Talk2M artık ISECOM STAR Güvenlik Sertifikalı
eWon Talk2M uzaktan bağlantı servisi, HMS Endüstriyel Ağlar tarafından sunulan eWon uzaktan çözümlerin temel öğesi. Talk2M, kullanıcılara eWON endüstriyel yönlendiricileri aracılığıyla endüstriyel ekipmanlara güvenli bir uzaktan bağlantı gerçekleştirme olanağı sunuyor. Bu doğrultuda, Talk2M bugünün hızlı gelişen teknoloji ortamında yüksekgüvenlik seviyesini muhafaza etmek için bağımsız şirketler tarafından düzenli olarak test ediliyor.

HMS, Talk2M’in Bilgi Teknolojisi Güvenlik değerlendirmesi (etik korsanlık) ve KPI-bazlı güvenlik ölçümü konularında uzman bağımsız bir Alman siber güvenlik şirketi olan admeritia GmbH tarafından yürütülen bir değerlendirmeyi geçtikten sonra ISECOM STAR sertifikası elde ettiğini duyurmakta. Değerlendirme, Talk2M'nin bulut tabanlı altyapıyı hedef alan penetrasyon testlerini de içeren bir OSSTMM 3.0 ve OWASP denetim süreci yoluyla yapıldı.

eWON çözümleri Güvenlik Müdürü Geoffrey Gobert’in yorumu ise şu şekilde: “Değerlendirme, zararlı bir etmenin perspektifinden yapılan bir dizi test yoluyla gerçekleştirildi, ve böylelikle eWON Talk2M uzaktan bağlanırlık servisinin genel güvenlik durumu hakkında bilgi edindik. ISECOM STAR güvenlik sertifikasyonunu geçtiğimiz için çok memnunuz ve müşterilerimize güvenli bağlanabilirlik sunduğumuzdan emin olmak için düzenli güvenlik değerlendirmelerini sürdürmeye kararlıyız. Bir iş riski haline dönüşebilecek tüm teknik riskleri belirlemeyi kendimize amaç edindik.”

Dahası için: www.ewon.biz

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers