www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Flexy 205- Makine Yapımcıları için IIoT Ağ Geçidi

HMS Endüsteriyel Ağlar gelişmiş IIoT Ağ Geçidi ve Uzaktan Erişim Yönlendiricisi Ewon Flexy205’in piyasaya sürüldüğünü duyuruyor.

Ewon Flexy 205- Makine Yapımcıları için IIoT Ağ Geçidi
Ewon Flexy205, makine üreticileri için tasarlanmış çok yönlü bir Endüstriyel Nesnelerin İnterneti (IIoT) ağ geçidi ve uzaktan erişim yönlendiricisidir. eWON Talk2M uzaktan bağlanabilirlik servisleriyle birlikte VPN uzaktan erişiminin yanı sıra, analiz ve önleyicisi bakım için önemli performans göstergelerini gözlemleyip toplamanızı sağlayan alarm bildirimlerini, makine veri okumasını ve geçmiş günlükleri etkinleştirmenizi sağlıyor.

Bütün bu fonksiyonların yanında, hemen veya gelecekte bir ihtiyaç ortaya çıktığında, eklenti kartları eklenerek spesifik bağlantı ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere isteğinize göre uyarlanabilir. İhtiyacınıza göre basit ya da tam özellikli hale getirebilirsiniz. Bunun yanı sıra, Talk2M uygulama programlama arayüzü (API), http komut dizisi veya MQTT gibi desteklenen birkaç protokol kullanarak veriyi kendi sistemlerinize ya da bulut platformlarına entegre etmeniz mümkün.

“Makine üreticileri , uzaktan erişime ek olarak artık veri toplayıp katma değerli hizmetler sunmak peşindeler. Bununla birlikte, kendi elektrik kabinlerinin içine sığması için bu hizmetlerin kompakt bir şekil faktörüne sahip olması gerekir” diyor eWON İşletme Birimi Pazarlama Müdürü Jon Jacobsen. “Eklenti kartlarıyla ve başlıca PLC markalarının uyumluluğu ile birleştiğinde, ürün makine üreticileri için en ideal IIoT ağ geçidi haline geliyor.”

HMS ve eWON , endüstriyel ekipmandan elde edilen verileri anlamlandırmak adına performans izleme, raporlama, mantıksal analiz gerçekleştirmek ve bakım özellikleri sunmak için dünyanın en seçkin IIoT Yazılım partneriyle anahtar teslim, güvenli ve güçlü IIoT çözümleri üretme noktasında bir ekip oluşturmuştur. Tüm bu IIoT partner yazılımları eWON Flexy 205 ile kullanılmak üzere test edip onaylanmaktadır.

Daha fazla bilgi için: www.ewon.biz/flexy205.

HMS Endüstriyel Ağlar

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers