www.endustriweb.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue 11.2 AKILLI Binaları ve Dağıtılmış Enerji Kaynaklarını bir araya getiriyor

Gelişmiş Siber Güvenlik Özellikleriyle Birlikte Bina Otomasyonunun, Enerji Yönetiminin ve Endüstriyel Ekipmanların Bütünleşmesi

PcVue 11.2 AKILLI Binaları ve Dağıtılmış Enerji Kaynaklarını bir araya getiriyor
PcVue 11.2, Veri Tabanlı Kontrol Ve Gözetleme Sistemi (SCADA), Bina Yönetimi Sistemleri (BMS) ve İnsan-Makine Arayüzü (HMI) çözümlerine yönelik ilk platform olarak piyasaya sürüldü.

BACnet Test Laboratuvarları, BACnet Gelişmiş İş İstasyonu (B-AWS) sıralamasında PcVue 11.2’yi birincilikle ödüllendirdi. BACnet ekipmanlarına geliştirici verimliliği ve kullanım kolaylığı iyileştirmeleri ile birlikte tam bir entegrasyon sağlıyor. Bina ekipmanlarının haberleşmesindeki gelişmelere tesis edilen LonWorks ve Modbus sürücülerine ek olarak native KNX ve COMMEND SA ICX sürücüsü (Intercom izleme ve denetimine yönelik) de dahildir. Yeni BMS kütüphaneleri kapı, pencere ve güvenlik teknolojilerine yönelik GEZE nesnelerini kapsıyor.

PcVue 11.2, AKILLI Binaların, Dağıtılmış Enerji Kaynaklarının (DER), Altyapının, Ulaşımın ve Endüstriyel Otomasyonun yakınlaşmasını destekleyici birleşmeyi ve bütünlüğü sunuyor. Bu sürüm IEC 61850, 61400-25, 60870-5-104 & DNP3 dahil olmak üzere Enerji Yönetimi ve AKILLI şebekenin birlikte çalışabilirliğine yönelik tasarlanan yerleşik sürücüleri de kapsıyor.

Dağıtım, BT & Siber Güvenlik

Siber güvenliğin esas tasarım hedefi müşterilere masaüstü uygulamaları olarak dağıtımı yapılan bir hizmet olan PcVue dahil sunucu bileşenlerinin ekstradan korunmasını sağlamak. Hem yerel hem de uzaktan oturumlar için geçerli olan konfigürasyon ve tanılara yönelik kapsamlı araçlar mevcuttur. PCVue kurulum imzası ve ikili dosya imzası ile birlikte güvenli bir şekilde teslim ediliyor. Microsoft Windows® Active Directory ve tam entegre olup güvenli http (HTTPS)’yi destekliyor.

PcVue mobilite çözümleri, mobil cihaz konfigürasyonu gerektirmeyen ve değişkenlerin trend olduğu ve taratıldığı bir mobil alarm ve olay bildirim uygulaması olan WebVue ve TouchVue’yi bünyesinde barındıran HTML5 ölçeklenebilir istemcilerle genişletildi.

PcVue 11.2 AKILLI Binaları ve Dağıtılmış Enerji Kaynaklarını bir araya getiriyor

PcVue özelliklerini geliştirip genişletirken bir yandan da eski sürümlerle uyumluluğu korumaya ilişkin stratejik politikasını sürdürüyor. PcVue teknolojisi 30 yılı aşkın bir süredir müşterilerin yatırımlarının sürdürülebilirliğini sağlamakta olup “gelecekte olabilecek değişikliklerden etkilenmediğini” kanıtladı. PcVue 11.2, Hyper-V ve VM-Ware vasıtasıyla sağladığı sürekli sanallaştırma desteğiyle birlikte Microsoft Windows® Server 2008-2014 ve Microsoft Windows® 7 – 10 işletim sistemleri için uygundur.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers