www.endustriweb.com
LEROY-SOMER

20 İş Gününde Teslimat Taahhüttü: Leroy-Somer’in yeni hızlı teslimat hizmeti

Daima hem piyasa gereksinimlerini hem de müşteri beklentilerini karşılamayı amaçlayan Leroy-Somer en son nesil AC motorlardan oluşan geniş bir ürün yelpazesini kapsayan yeni bir 20 İş Gününde imalat ve teslim hizmeti sunmaktadır. Bu, opsiyonlu alçak ve yüksek güçlü motorlar için halihazırda piyasada mevcut olan en hızlı teslimat çözümlerinden biri olacaktır.


20 İş Gününde Teslimat Taahhüttü: Leroy-Somer’in yeni hızlı teslimat hizmeti


Leroy-Somer’den başka bir kısa sürede teslimat taahhüttü daha


Motorları, servoları, dişli motorları, tahrikleri, opsiyonları ve aksesuarları güvenilir ve hızlı bir şekilde doğrudan stoktan müşterinin tesislerine teslim eden başarılı Garanti Elde Edilebilirlik hizmetine ek olarak, Leroy-Somer şimdi de yeni bir kısa sürede teslimat hizmeti sunmaktadır: 20 İş Gününde İmalat Süresi Taahhüttü (20 WD).

Bir Avrupa sanayi kuruluşu tarafından desteklenen bu yeni lojistik teklif, 20 iş gününde hazırlanabilen IE2 veya IE3 verimlilik seviyesi (verimlilik direktifine tabi olmayan 0,75 kW altındaki güç çıkışları hariç) ve standart opsiyonlara sahip 0,25 kW’den 450 kW’ye kadar çok çeşitli IMfinity® IP 55 ve IP23 AC motorları kapsamaktadır. Her sipariş hattı için, sipariş miktarı motor şasi boyutuna göre 5 ila 25 arasında olmalıdır.

Yüksek güvenirlik sunacak şekilde tasarlanmış IMfinity® çeşidi motorlar çoğu endüstriyel talebi karşılayabilir.

Bilyeli rulman, yalıtımlı rulman, boyama sistemi, titreşim sensoru, paslanmaz çelik vida hatta enkoder gibi çoklu seçenekler pek çok kuruluma mükemmel bir şekilde uyarlanabilme imkânı sağlar.



Müşteriler için verilen bir hizmet


Garanti Elde Edilebilirlik hizmetinde olduğu gibi, 20 İş Gününde İmalat ve Teslim Taahhüttü de OEM’ler (Orijinal Ekipman Üreticisi), distribütörler ve son kullanıcılar dahil olmak üzere tüm müşterilere açıktır.

Bu kapsama giren motorların açık ve tam listesine Leroy-Somer web sitesinden ulaşılabilir.

Acil durumda, opsiyonel ekspres taşıma hizmetinin bulunduğu pek çok Avrupa ülkesinde 24 saat sevkiyat yapılabilir.

Son olarak, müşterilerin kendi teslimat sürelerine göre ürün seçimi yapmalarına yardımcı olmak için, güçlü bir çevrimiçi tahrik sistemi seçim aracı olan Leroy-Somer artık bir ürünün 20 İş yapılandırılmasını sağlayacak yeni özelliklere sahiptir. Ayrıca, teknik özellikler ve seçenekler göz önüne alınarak ürün seçimi yapıldığında dinamik teslim süresi göstergesi de gösterilmektedir.

Güçlü ve yalın lojistiğe dayalı bu yeni hizmet, Leroy-Somer’in pek çok ürün çeşidinin kısa sürede teslim edilmesini sağlayarak müşterilerini desteklemekte kararlı olduğunu göstermektedir.

20 WD web sitesini ziyaret etmek için tıklayın: http://lrsm.co/dispo20wd

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers