www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS, eWON® Talk2M için ISO27001 Sertifikası aldı

HMS Endüstriyel Ağlar, ödüllü bulut bağlantısı platformu eWON Talk2M ile ISO 27001 Sertifikası sahibi oldu. ISO 27001 Sertifikası, bilgi güvenliği yönetim sistemi için en iyi uygulamaları belirleyen uluslararası bir standarttır.

HMS, eWON® Talk2M için ISO27001 Sertifikası aldı
ISO 27001 sertifikasına sahip olması, HMS Endüstriyel Ağların kullanıcılarını, onların bilgilerini ve verilerini uluslararası tanınırlığa sahip standartlara uygun olarak korumak için kapsamlı bilgi güvenliği uygulamaları yürüttüğünü onaylıyor.

ISO 27001 sertifikasyonu Talk2M altyapısını, veri merkezlerini ve hizmetlerini içermekte. Bu standarda uygun olduğunu tescillemek adına, HMS Endüstriyel Ağlar üçüncü taraf denetici tarafından detaylı bir değerlendirmeye tabi tutuldu. Güvenlik HMS için her zaman en önemli öncelik olmuştur, ve bu ISO27001 sertifikası ise şirketin etkin güvenlik programının bir başka kanıtı.

“Bilgi Güvenliği çözümleri alanında küresel çapta lider olarak tanınmaktan ve Endüstriyel Nesnelerin İnterneti (IIoT) için en iyi uygulamaları sunmaktan gurur duyuyoruz. ISO 27001 ve diğer sertifikasyonlar ile, güvenlik kontrollerimizin ve uygulamalarımızın uluslararası güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmaya devam ediyoruz,” diyor Talks2M Güvenlik Müdürü Geoffrey Gobert, ve ekliyor; “IIoT ile iş yaparken veri güvenliği kritik öneme sahiptir, ve bu ISO sertifikasyonu kullanıcılarımızın en hassas bilgilerinde onlara en üst seviye koruma sunuyor.”
Kurumsal anlamda da, HMS Endüstriyel Ağlar, güvenlik tehditlerinin sürekli önlenmesi ve izlenmesi için personel tahsis ederek ve ayrıca eskalasyon ve hızlı müdahale konularında sıkı politikalar yöneterek güvenlik ve uyumluluk konularına en üst düzeyde önem göstermektedir.

Daha fazlası için www.ewon.biz/security

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers