www.endustriweb.com
Fluke Process Instruments

Yeni sanayi tipi termal görüntüleme cihazı

Fluke Process Instruments, entegre görünür ışık kameralarla donatılmış yeni termal görüntüleme cihazı serisini sunar. Sabit kurulumlu görüntüleme cihazları -10 °C ila 1200 °C arasında 7/24 sıcaklık takibine imkan verir.

Yeni sanayi tipi termal görüntüleme cihazı
Gösterim: Termal ve görünür ışık kamerası aşırı ısınma veya tanımlanmış problemleri haber veren otomatik alarmlarla prosesi 7/24 izlemeyi mümkün kılar.

Günümüzün talepkar endüstriyel otomasyon ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirilmiş bu kameralar GigE görüntü akışını, otomatik alarmları, analizi ve arşivlemeyi destekler. Çeşitli cihazlardan alınan görüntüler görüntüleme ve analiz için birleştirilebilir. Geniş açılı lensler dahil olmak üzere sahada değiştirilir özellikte çeşitli lens seçenekleri mevcuttur. Kameralar, pres sertleştirme, fren testi, kireç ocağı kabukları, metal şekillendirme, atık yakma fırınları ve kazanlar gibi uygulamaları izlemede kullanılabilir. 9 veya 60 çerçeve/saniye hızda görüntü yakalarlar. Mevcut durumda seri 320 x 240 piksel veya 640 x 480 piksel çözünürlüklü iki modelden oluşmaktadır, bunu daha fazla model takip edecektir. Kameralar internete kontrol edilebilir ve yapılandırılabilir. Uzaktan motorlu odaklama özelliğine sahiptir. Termal ve görünür ışık görüntüleri kolay kamera hizalaması için üst üste bindirilebilir. Kullanıcılar çeşitli ilgi alanlarına göre bağımsız emisyon değerleri ve alarm durumları ayarlayabilir. Yerleşik lense sahip standart TV40 termal görüntüleme cihazında harici hareketli parça yoktur. IP67 sınıfı alüminyum mahfaza içine yerleştirilen bu cihazlar ilave soğutucu mahfaza olmadan 50 °C’ye kadar ilave soğutucu mahfazayla 200 °C’ye kadar olan ortam sıcaklıklarını tolere ederler.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers