www.endustriweb.com
Ingersoll Rand

ARO 65:1 Yüksek basınçlı pistonlu pompalar

Ingersoll Rand Industrial Technologies’in ARO Fluid Technologies (ARO Akışkan Teknolojileri) birimi yeni tasarımlı, yüksek basınçlı pistonlu pompalar ve paket çözümlerini piyasaya sürdü. Bu pompa ve paket çözümler orta ve yüksek viskoziteli malzemelerin transferi ve beslenmesi için idealdir. Yeni ARO 65:1 yüksek basınçlı pistonlu pompalar mastik, tutkal, dolgu malzemesi, yapıştırıcı ve diğer yüksek viskoziteli malzemeler söz konusu olduğunda en iyi çözümdür.

ARO 65:1 Yüksek basınçlı pistonlu pompalar
Yeni ARO 65:1 chop-check pistonlu pompalar 1.000.000 sentipozun üstündeki akışkanlar ve maksimum 515.5 barlık basınçlar için özel olarak tasarlanmıştır.

ARO 65:1 en yüksek düzeyde dayanıklılık ve güvenilirlik sunmaktadır. Aşındırıcı özelliği olan akışkanlar için pompaların piston ve silindirleri özel olarak krom kaplanmıştır. Aynı miktar malzemeyi daha uzun strok dizaynı sayesinde daha az çevrim (cycle) ve dalgalanma (pulsation) ile transfer ettiği için diğer markalara kıyasla motor ömrü daha uzundur. Ayrıca, ayarlanabilir conta dizaynı ve görünür yağlama kabı sayesinde arıza kaynaklı duruşlar en aza indirgenip pompa ömrü uzamaktadır.

Arıza süresini en aza indirmek ve servisi kolaylaştırmak amacıyla bağlantılar hızlı ve kolay sokülebilir ve tamir edilebilir yapıda dizayn edilmiştir. En sert malzemelerle yapılan kapsamlı laboratuar testleri ARO’ya daima üstün sızdırmazlık ve yıpranmama özellikleri kazandıran bir tasarım sağlamaktadır.

Ingersoll Rand Industrial Technologies, France
Fluid Products
İrtibat: Karina Visciola
E-posta : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel : +33 1 3007 6943

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers