www.endustriweb.com
Ingersoll Rand

Ekstrüzyon Pistonu / Pompa Paketleri

Ingersoll Rand’ın ARO Fluid Technologies iş kolu 5 galonluk konteynırlar için yeni tasarlanmış tek kolonlu ve iki kolonlu ekstrüzyon pompası pistonları ile tam piston / pompa paketlerini piyasaya sürdü. Kompakt bir kullanım alanında üstün bir bastırma kuvvetine sahip olan yeni ARO piston / pompa paketleri mürekkep, üstüpü, mastik, yağlayıcılar, vb. gibi yüksek viskoziteye sahip malzeme uygulamaları için özellikle uygundur.

Ekstrüzyon Pistonu / Pompa Paketleri
Tek Kolonlu Piston versiyonunda 20.000 ilâ 250.000 sentipozluk (cp) malzeme aralığında değişen Yüksek Viskozite Uygulamaları işlenmektedir. Bu versiyon 3 inç, 4,25 inç ve 6 inçlik hava motorlarını kabul etmekte ve konteynırların kolayca değiştirilebilmesi için pompa paketlerini maksimum 17,5 inç alçaltmak ya da yükseltmek amacıyla pnömatik kullanmaktadır. Güçlü bir 3,25 inçlik piston silindiri ile donatılmış olan bu versiyon endüstride öncü bir bastırma kuvveti sağlamakta olup çeşitli ortamlara uyum sağlamayı mümkün kılan yeni bir kullanım alanı özelliğine sahiptir.

İki kolonlu piston paketi 20.000 ilâ 1.000.000 sentipozluk malzemeler gibi ultra yüksek viskozite uygulamalarında kullanılmaktadır; bu versiyon her türde koyu kıvamlı mürekkep, tutkal, üstüpü, mastik, yapıştırıcı ve dolgu macununu işleyecek kadar güçlüdür. 3 ilâ 10 inç arasında hava motorlarını kabul etmekte ve konteynırların kolayca değiştirilebilmesi için pompa paketlerini maksimum 17,5 inç alçaltmak ya da yükseltmek amacıyla pnömatik kullanmaktadır. 3,25 inçlik piston silindirleri ile donatılan bu versiyon zorlu uygulamalarda ve mevcut hava basıncı minimal olduğunda daha fazla güç sağlamaktadır. İki kolonlu tasarımla birleşen kaynaklı yapısı tek kolonlu pistona kıyasla daha fazla güç ve sağlamlık sunmaktadır.

Her iki pistonlu pompa paketi geniş bir tahliye basıncı aralığına sahiptir: 22:1 oranında orta seviyede basınç /yeni 65:1 yüksek basıncımıza kadar çıkan yüksek akımlar, geniş uygulama için düşük akışlı pompalar gibi. Pompa, piston, hava filtresi/düzenleyicisi, hortumlar ve uygulamanızın çalışması için gerekli bütün parçalar minimal kurulumla birlikte eksiksiz olarak sunulmaktadır.

Contact: Karina Visciola
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +33 1 3007 6943

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers