www.endustriweb.com
Ingersoll Rand

ARO-Flo Ürün Serisi her türlü araç ve uygulama için havayı temizliyor

Ingersoll Rand’ın ARO Sıvı Teknolojileri bölümü pnömatik aletlerle kullanılacak havanıntemizlenip yağlanmasına yönelik ARO-Flo Ürün Serisindeki filtre, regülatör ve

ARO-Flo Ürün Serisi her türlü araç ve uygulama için havayı temizliyor
Geliştirilmiş ARO-Flo ürünleri, kullanılan uygulama ve araçlara optimum uygunluk sağlanmasıaçısından port boyutu ile maksimum akış seviyesi farklılık gösteren dört seriden oluşmaktadır:— 1/8» ve 1/4» boyutunda port ve maksimum 27 Litre/sn akışa sahip Miniature 1000 Serisi.— 1/4» ve 3/8» boyutunda port ve maksimum 109 Litre/sn akışa sahip tamamıyla yeni Compact1500 Serisi.— 1/2» ve 3/4» boyutunda port ve maksimum 104 Litre/sn akışa sahip Standard 2000 Serisi.— 3/4» ve 1» boyutunda porta ve maksimum 180 Litre/sn akışa sahip Heavy-Duty 3000 Serisi.

Yeni ARO-Flo ürünlerinin kilit avantajları optimum performans ve geliştirilmiş emniyettir. Bu serilerdeki benzersiz bir yeni özellik de dâhili mastar fandır. Bu ayarlanabilir, takibikolay görsel ekran operatörün basıncın hedeflenen aralıkta olup olmadığını ivedilikle kontroletmesini sağlamaktadır. Ayrıca, daha önce opsiyonel olarak sunulan Tbraketleri ile panelsomunları artık standart olarak sunulmaktadır.Çeşitli emniyet özellikleri uygulanmıştır. Bunların en çok göze çarpanı, bütün polikarbonat filtrehazneleri üstündeki pozitif-kilit anahtarıdır. Kilit manüel olarak açılıp kapatılır ve yerineyerleştiğinin anlaşılması için duyulabilir bir “klik” sesi çıkarır.

ARO-Flo Serilerinde daha güvenli bir çalışma ortamını yaygınlaştırmaya yönelik tam biraksesuar serisi mevcuttur. Bir kontrol valfı geri akımı engellerken, yavaş başlatma valfısistemin açılması üzerine basıncın kademeli olarak artmasını sağlamakta ve kilit valfı bakımgerektiğinde operatörün aşağı doğru olan hava akışını manüel olarak kapatmasına izinvermektedir. Diğer aksesuarlar arasında basınç anahtarı, çok gözlü blok kiti ve yenileme kiti yer almaktadır. Mevcut süper-güçlü ürün serileri ile özel hassaslıktaki regülatörler ARO filtre,regülatör ve yağlama ürünleri serisini tamamlamaktadır.

Ingersoll Rand’ın ARP-Flo serileri ya da diğer ARO ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi edinmek içinweb sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.ingersollrandproducts.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers