www.endustriweb.com
CIAT

Hysys Office 5.25

Hysys Office 5.25 hizmet piyasası için ısıtma, yaz konforu ve hava kalitesi fonksiyonlarını bünyesinde toplayan ilk su dolaşımı çözümüdür. Tamamıyla modüler yapıya sahip olup parçalarının büyük çoğunluğu CIAT ürün serisine ait etkililiği kanıtlanmış standart kalemlerdir. Bu da en uygun maliyete yüzü aşkın farklı versiyonun üretilip her bir yapılandırmanın ihtiyacına göre kişiselleştirilebileceği anlamına gelmektedir. Tamamıyla yükseltilebilir olan Hysys Office 5.25’in üç konfor versiyonu mevcut olup en iyi çevresel performansı sunmaktadır.

Hysys Office 5.25
Hysys Office 5.25 ısı pompası, ayrı kontrollere sahip konfor üniteleri, havalandırma ünitesi ve Hysys Control BMS’den (Bina Yönetim Sistemi) oluşan eksiksiz bir sistemdir. Hysys Office 5.25, 5 bölge ve 25 iş istasyonu ile 500 ilâ 2500 metre karelik alanların kontrol edilmesi için tasarlanmıştır. Bu çözüm her uygulamada en iyi uyumluluğu sağlamak için bina blokları gibi standart CIAT tali parçaları kullanılarak oluşturulmuştur. Bu da Hysys Office 5.25’in yüzü aşkın farklı versiyon sunmasını sağlamaktadır. CIAT bu işe özel bir yapılandırma hava yazılımı geliştirmiştir; bu yazılım gereklilik özelliğinden başlayarak bütün sistemi birkaç dakika içinde otomatik olarak tanımlamaktadır.

Hysys Office 5.25 tamamıyla modüler bir çözümdür. Yeni yapım ya da yenilemede, yapılandırmalar ve ilerideki kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda kişiselleştirilmiş bir genel çözüm tasarlanabilir. Öncelikle, ekipmansız şekilde sunulan yeni alanlar söz konusu olduğunda, Hysys Office her türlü bölmelendirme yapılandırmasına adapte olmaktadır. İkincisi, mevcut alanların yükseltilmesi söz konusu olduğunda, sistemin esnekliği ve suyun vektör olarak kullanılması konfor ünitelerinin eklenmesini, kaldırılmasını ve gruplandırılmasını hayli kolaylaştırmaktadır. Son olarak, yenileme durumunda Hysys Office asma tavanlı ya da tavansız bütün mevcut yapılandırmalara adapte olmaktadır.

Hysys Office 5.25 çözümü benzersiz bir ekolojik performansa sahiptir. Suyun termal karışımı ve sabitliği dolayısıyla daha az enerji harcamakta, bu uygulama kalori taşımanın enerji maliyetini azaltmaktadır. Bu da sistemin belirli bir konfor seviyesinde daha az enerji harcadığı anlamına gelmektedir. Ayrıca, Hysys Office 5.25 ısı pompası içindeki tek soğutucu şarjını bina dışına yerleştirmektedir. Sızıntı durumunda kullanıcıların zehirlenme riski yoktur (standartlar 378). Bütün sistem için iki kat düşük bir soğutucu şarjı ile Hysys Office 5.25 binanın CO2 yaydığı alanı da büyük ölçüde azaltmaktadır. Hysys Office 5.25 aynı zamanda RT 2010 enerji tasarrufu uygulamasında değerli bir yardımcıdır (50 kW/m2/yıl). CIAT tarafından geliştirilen yazılım binanın enerji giderini daha tasarım aşamasında benzeştirmektedir.

Hysys Office 5.25’in Konfor, HEE konforu ve Yüksek Çevresel Performans üç versiyon ya da paketi mevcuttur. Başlangıç seviyesi paketi en düşük iktisap maliyetine sahip iken, HEE versiyonu %85’e kadar enerji tasarrufu sağlayan HEE (Yüksek Enerji Etkililiği) tali parçalarının kullanılması ile sağlanan özellikle düşük çalışma maliyetleri sunmaktadır. Özellikle, HEE Konfor paketi Aquaciat Grand Inverter ısı pompalarının yanı sıra HEE fan motorları ve pervanelerine sahiptir. Bu pompalar sağlanan enerjiyi yeni değişken-güçlü kompresör sayesinde tam olarak talebe göre ayarlamakta ve çözümün en etkili şekilde çalışmasını sağlamaktadır. Yüksek Çevresel Performans paketi ise Epure hava arıtma fonksiyonu, Coanda-etkili konfor üniteleri (odada optimum hava dağılımı) ve taze hava akış hızının elektronik kontrol özelliğine sahiptir. Epure konfor üniteleri içindeki yüksek performanslı filtreleme ile içerideki havayı temizler. Bu ürün sağlık bakım tesisleri için geliştirilen CIAT uzmanlığının semeresidir. Ofislere aktarılarak parçacık seviyesini azaltır ve kullanıcıların sağlıklarına katkıda bulunur.
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers