www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Endüstriyel Ağlar, Alman şirket Beck IPC GmbH’yi bünyesine kattı

HMS Endüstriyel Ağlar, Almanya’nın Wetzlar şehrinde yer alan Beck IPC GmbH şirketinin tüm hisselerini satın aldı. Beck IPC, Nesnelerin Endüstriyel İnterneti (IIoT) çözümleri de dahil olmak üzere bütünleşik kontrol ve endüstriyel M2M iletişiminde lider bir teknoloji ve çözüm sağlayıcısıdır.

HMS Endüstriyel Ağlar, Alman şirket Beck IPC GmbH’yi bünyesine kattı
IPC@CHIP® temel teknolojisi, Beck IPC’nin endüstriyel OEM’ler için sunduğu ürün grubunun temelini oluşturmaktadır. IPC@CHIP® ile Beck, bir çipin form faktöründe kompakt bütünleşik programlanabilir bir platform çözümü sunmaktadır. Bütünleşik IIoT uygulamaları için özel olarak geliştirilen IPC@CHIP®, PLC veya iletişim kontrolörü, ya da her ikisinin kombinasyonu şeklinde kullanılarak OEM’lerin daha az geliştirme uğraşı ve hızlı pazara sürüm süresiyle IIoT çözümleri üretmesine olanak tanır.

Beck IPC’nin portföyü arasında kapsamlı com.tom® ağ geçici serisi ve ilişkili bulut portalı da yer almaktadır. com.tom® ağ geçidi, fabrika ve süreç otomasyonunu hedefleyerek, IIoT uygulamaları için kapsamlı endüstriyel networking ve Edge ağ geçitleri oluşturur. Bulut portalı, com.tom® bulut aracısının konfigürasyon ve güvenlik yaklaşımları da dahil olmak üzere tüm gelen ve giden veriyi yönettiği bir endüstriyel IoT uygulamasının kolaylıkla kurulumunu sağlamak için gereken tüm elementleri sunmaktadır.

“Beck IPC’nin özellikle de bütünleşik IIoT konusunda sahip olduğu bilgi, donanım ve yazılım ürünleri, HMS’nin IIoT’ye ilişkin stratejisini de geliştirmek için önemli yapı taşlarıdır” diyor HMS Endüstriyel Ağlar CEO’su Staffan Dahlström. “Beck IPC’nin ürün ve servis portföyü bizim halihazırda var olan Anybus®, IXXAT® and eWON® çözümlerimizi tamamlıyor ve bizim endüstriyel uygulamalardaki lider iletişim tedarikçisi olma ünvanımızı daha da geliştiriyor.”

“HMS’ye katıldığımız için çok heyecanlıyız. Bizim de tamamlayıcı teknolojilerimiz sayesinde, IIoT kapsamında çok ilgi çekici çözümler sunabileceğiz. HMS’nin dünya çapında yaygın satış organizasyonu da kürel bir market erişimi sunacaktır” diyor Beck IPC GmbH Müdürü Thomas Schumacher.

Finansal açıdan, Beck IPC GmbH’nin 2018 yılı içerisinde 6-7 milyon Euro değerinde net satış elde etmesi bekleniyor, ki bu da HMS’nin satışlara bağlı büyümesine eklenecek.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers