www.endustriweb.com
EPLAN

Çin’de yeni Eplan ofisi kuruldu

Bilim, iş ve politika dünyasından yaklaşık 230 misafir 8 Haziran tarihinde Şanghay’daki yeni Eplan ofisinin açılışını kutladı. Düzenlenen özel seremonide, Avrupa’nın mühendislik yazılımı çözümlerinde lider sağlayıcısı konumunda bulunan Eplan’ın İdari Müdürü Haluk Menderes, şirketin geleceği ile ilgili konuştu: “Çin’de büyümeye devam edeceğiz – bunun için tüm şartlar kusursuz.”

Çin’de yeni Eplan ofisi kuruldu
Haluk Menderes.jpg: Düzenlenen özel seremonide Eplan’ın Müdürü Haluk Menderes “Çin’de büyümeye devam edeceğiz – bunun için tüm şartlar kusursuz”dedi.

Hongqiao Jin Jiang Hotel’de düzenlenen görkemli açılış kutlaması, Eplan Büyük Çin Bölgesi Başkanı Bill Qin’in “İnovasyon ile Gelen Mükemmellik” başlıklı konuşmasıyla başladı. Dijital üretim ve yenilikçi mühendislik alanındaki güncel fikirlerin genel bir özetini sunarak, endüstriyel tasarımın üretim yolunda tüm bariyerleri kırmaya devam edeceğini söyledi. Bu noktada Eplan’ın Çin’deki hedefleri de açık: Lider mühendislik tasarımı ülkedeki akıllı üretimi de geliştirecek.

Akıllı mühendislik, Endüstri 4.0 ve akıllı üretim ile ilgili sunumunda, Eplan İdari Müdürü Haluk Menderes, mühendislikten üretime entegre süreçlerin gerekliliğinden bahsetti. “Çin kendini bu konuda çok iyi bir şekilde konumlandırdı ve müşterilerimizle birlikte inovasyonu, akıllı mühendisliği ve üretim 4.0’ı geliştirmeye devam edecek.


Uzmanlar geleceği tartışıyor


Etkinliğin diğer bir önemli olayı ise “Dijital Mühendislik Dönüşümü” konulu yuvarlak masa toplantısı oldu. Toplantının moderatörlüğünü ise e-works dergisi ve Yingzhang Pan’ın baş editörü, ve “gongkong.com” online portalının başkanı Dr Pei Huang gerçekleştirdi. Toplantıda aynı zamanda Çin-Alman Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Müdür Yardımcısı Professor Ming Chen ile Çin Makine Mühendisliği Derneği Başkan Yardımcısı Daming Lu da yer aldı. CISDI Electric Technology CEO’su Yanhua Peng ve Haitian Group CIO’su Bin Qian standardizasyon ve modüler mühendislik verisi, Alman şirketlerin rekabetçi pozisyonları ve Çin’deki “yeni mühendisliğin” tanımı gibi konular üzerinde konuştular. Moderatörlü yuvarlak masa toplantısının diğer katılımcıları arasında Vogel Business Media in China’nın Genel Müdürü Jie Xiao ile Eplan Asya-Pasifik Başkan Yardımcısı Dr. Carsten Metelmann yer aldı.
Rakamlar, veri, gerçekler

Eplan 2005 yılından bu yana Çin’de faaliyet göstermekte ve Şanghay, Pekin, Chengdu ve Shenzhen’in de aralarında bulunduğu on adet ofiste elliden fazla çalışanıyla büyümeye devam ediyor. Çin ofisleri özellikle makine mühendisliği, otomotiv endüstrisi ve neredeyse tüm iş segmentlerinde güçlü bir şekilde büyüyen enerji teknolojisi alanlarına odaklanıyor. Shanghai Electric, Chery ve CRRC gibi Çinli şirketler, pazarda yer alan diğer küresel oyuncular gibi, Eplan’ın çözüm uzmanlığına güveniyor. Kontrol kabini ve IT çözümleri sağlayıcısı Rittal ve otomasyon uzmanı Rittal Automation Systems ile birlikte çalışarak, Friedhelm Loh Group bünyesindeki Eplan iştirakleri, Çin pazarındaki kontrol kabini ve anahtarlama donanımı üreticileri için eşsiz teklifler sunuyor.

Çin’de yeni Eplan ofisi kuruldu
Yuvarlak masa: “Dijital Mühendislik Dönüşümü” konulu toplantıda yer alan uzmanlar (soldan sağa) Ming Chen, Jie Xiao, Dr Carsten Metelmann, Dr Pei Huang, Yingzhang Pan, Bill Qin, Yanhua Peng and Bin Qian.
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers