www.endustriweb.com
CIAT

DYNACIAT POWER

Yeni nesil DYNACIAT POWER soğuk su üretme ünitesi ve su ısıtma pompası bütün ofis, sağlık, sanayi, idari ve ticari soğutma ve ısıtma uygulamaları için optimum çözüm sunmaktadır. DYNCIAT POWER’ın yüksek enerji verimliliği sağlamak için en katı gerekliliklere cevap veren maksimum 6,17 ESEER değeri ile geleneksel bir soğuk su ünitesine kıyasla son derece çarpıcı bir enerji performansı göstermektedir. Özellikle kompakt olan bu yeni ekipman teknik odalara kurulmak için tasarlanmış olup metre kare başına 200 kW’ye kadar enerji üretebilmektedir.

DYNACIAT POWER
DYNACIAT POWER standart ve heat-pump versiyonları halinde bulunmaktadır. 220 ilâ 270 kW soğutma gücü ve 250 ilâ 800 kW ısıtma kapasitesine sahip 11 farklı modeli bulunmaktadır. Soğutma ve ısıtma modlarındaki su sıcaklığı limit değerleri geniş uygulama alanı sağlamak için artırılmıştır. Cihaz -12°C ile +18°C arasında değişen soğuk su çıkış sıcaklığı ve +55°C’ye kadar sıcak su çıkış sıcaklığı sağlayabilmektedir.

DYNCIAT POWER ürün serisinin enerji performansı her şeyden önce kompresör kullanımının optimizasyonu ile elde edilmektedir. Kompresörlerin aynı soğutma devresinde ü paralel bağlanması sayesinde DYNCIAT POWER basit ve verimli bir biçimde gücünü gerçek ihtiyaca göre ayarlayabilmektedir. Kurulumun boyutuna göre, iki bağımsız soğutma devresine 4 ilâ 6 hermetik Scroll kompresör paralel olarak yerleştirilmektedir. CONNECT 2 kontrol sisteminin otomatik ayar fonksiyonu yük değişikliklerini tahmin etmekte ve yalnızca gerekli sayıda kompresör çalıştırmaktadır. Bu şekilde sağlanan güç gerçek ihtiyaca göre ayarlanmaktadır. Ayrıca, kaynaklı plakalı ısı eşanjörleri ve R410A soğutucu akışkanın kullanımı, enerji verimliliğinin en iyi şekilde optimize edilmesini mümkün kılmaktadır.

Kaynaklı plakalı ısı eşanjörleri ve Scroll kompresörleri sayesinde DYNACIAT POWER son derece kompakttır. 996 mm.lik standart genişlik ve maksimum 1887 mm yükseklik değeri ile DYNACIAT POWER standart bir kapıdan kolaylıklageçebilir; bu özellikleri ürünün bütün teknik odalara kurulmasını kolaylaştırmakta ve böylece renovasyon projeleri için ideal bir ürün haline getirmektedir.

DYNACIAT POWER’ın 3 akustik versiyonu mevcuttur (Standart, Low Noise ve Ekstra Low Noise); bu da hangi uygulama olursa olsun, ürünün bütün ses düzeyi sınırlamalarına cevap vermesini sağlamaktadır. Ekstra Düşük Ses versiyonu ile makine ses gücü seviyesi standart bir makineye kıyasla kademeli olarak 19 dB(A)’ya kadar düşürülebilmektedir.

CONNECT 2 kontrol sistemi her bir kurulumun kendine özgü özelliklerini göz önünde bulundurarak daha fazla konfor ve enerji verimliliği için ayar noktalarını uzaktan yönetmektedir. Ayrıca, DYNACIAT POWER’ın her tip GTC (turbo-kompresör üniteleri) ile uzaktan iletişim kurmasını da sağlamaktadır. »master-slave» fonksiyonu paralel iki makinenin yönetimini optimize etmektedir.

DYNACIAT POWER’ın kurulumu da son derece kolaydır. Tasarımı sayesinde çift devreli kaynaklı plakalı ısı eşanjörlerinin entegrasyonu, kurulum ve bakım işleri esnasında hidrolik bağlantıları basitleştirerek bütün bileşenlere hızlı erişim sağlanmasını mümkün kılmaktadır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers