www.endustriweb.com
STAHL

Yodalex: tehlikeli alanlarda kullanıma yönelik sesli ve görsel ikaz cihazları

R. STAHL'ın Yodalex ürün serisi YO6 tüm yönlü klakson, V6 fener ve YL6 kombine ünite gibi tehlikeli ortamlarda kullanıma yönelik geniş bir ikazı cihazı yelpazesinden oluşmaktadır. Bütün üniteler mekanik alev yollarına sahip “ex d” alev alma koruması (yanmaz kaplama) IP66 alüminyum kaplama ile donatılmıştır.

Yodalex: tehlikeli alanlarda kullanıma yönelik sesli ve görsel ikaz cihazları
YO6 klaksonu bir metrede maksimum 110 dB ses çıktısına sahip olup uluslararası çapta tanınan 32 tondan oluşan bir ses seçkisi mevcuttur. Ses tonları beş yönlü bir DIL anahtarıyla kolayca ayarlanabilir. Fener 1 Hz hızında 5 Jullük yüksek yoğunluklu flaş sağlamakta olup 7 farklı mercek rengi ile mevcuttur. Kubbe alev geciktirici polikarbonat malzemeden imal edilmiş olup standart olarak sunulan bir çelik koruyucuyla ilave koruma sağlanmaktadır. YL6 kombine ünite tek bir kutuda tam entegre bir ses alıcı ile elektronik flaştan oluşan benzersiz bir tasarım sunmaktadır. Bu hafif, uygun maliyetli cihaz tüm yönlü ses ve ışık sağlamakta ve asgari kurulum süresi gerektirmektedir.

Cihazlar gaz ve toz ortamlarında zon 1, 2, 21 ve 22’de kullanım için ATEX ve IECEx’ten onaylıdır. Standart 24 ve 48 V DC çalıştırmanın yanı sıra, R. STAHL 115 ilâ 230 V AC tedariki gerektiren AC üniteleri de sunmaktadır. Opsiyonel olarak, cihazlar telefon çağrısı ile de etkinleştirilebilir. Bütün Yodalex ürünleri Avrupa standartlarının yanı sıra UL, Kanada CUL, ATEX, IECEx ve Rusya GOST-R şartnameleri dâhil olmak üzere Kuzey Amerika standartları ile de uyumludur ve bütün dünyada bu yönde sertifikasyon sunmaktadır.

Resim: Tehlikeli alanlarda kullanıma yönelik Yodalex sinyalizasyon cihazları serisi: R. STAHL’dan klakson, kombine ünite ve fenerler.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers