www.endustriweb.com
Kennametal

ER ile ileriye dönük gelişme

Kennametal taretleri daha esnek ve pensli adaptörleri daha verimli duruma getiriyor.


Kennametal, bugün, taret uyarlamalı bağlama üniteleri (TACU) ile ilgili ürün programı genişletilmesini duyurdu: Vida bağlamalı frezelerin birlikte uyum sağlamasına olanak veren vida dişli bir seri ER sıkma pensli bağlantılı kullanıma hazır ER sürücülü ünitelerini sundu.

Takımlama sistemleri müdürü Ronald West; "Yeni TACU ER üniteleri ve karbür ER pensler ile mükemmel bir teknoloji birlikteliği oluşturmaktadır. Bunlar, M08'den M16'ya kadar değişken vida dişi ölçü aralığında ER25’ten ER40’a kadar boyutlarda mevcut olup bu yenilik sayesinde işleme merkezlerinde olduğu gibi benzer kapasiteleri varolan kendi takım tezgahlarınızda sağlamaktadır. Bu yeni ürünler, karbür parmak frezelerle birlikte standart ER sıkma pensleri veya vidalı değiştirilebilir kesici uçlu frezelerle birlikte yeni karbür ER sıkma pensleriyle kullanım esnekliği sağlar", dedi.

İçten soğumalı takım sızdırmaz bir yapısallıktadır ve bu bağlamda minimum salgı için hassas taşlanmış yerleştirme alanına sahip daha büyük parmak frezelerde ek boşluk için milimetrik bir aralık vardır.Küçük makinelerde titreşim olasılığını azaltan çok kompakt bir tasarımdır. Yaylı standart ER serisi ile karşılaştırıldığında sürdürülebilir sağlamlığa sahiptir, bu nedenle daha ağır kesmelerde kullanılabilirler.

Sunulan TACU ürünleri, piyasada önde gelen yedi CNC Torna tezgahlarında hem VDI bağlantılı üniteler hem de çok dişli hareketsiz ve sürücülü bloklarla birlikte vida bağlamalı taretler (BMT) ile kullanılabilmektedir. TACU üniteler, 12.000 devir hıza erişebilen özellikli döner takımlar için içten soğutmalı ve dıştan soğutma sıvısı beslemeli sistemlere göre yapılandırılmıştır. West; " Bu ek özellik, TACU sunumumuzun kapasitesini büyük ölçüde artırıyor "diye açıkladı.


ER ile ileriye dönük gelişme

Başarılı taret uyarlamalı bağlama üniteleri programında genişleme: ER kullanıma hazır sürücü ünite

ER ile ileriye dönük gelişme
ER25, ER32 ve ER40 boyutlarında karbür ER sıkma pensleri. Herhangi bir standart ER sıkma pensli adaptör ile ve herhangi bir ER taret uyarlamalı bağlama üniteleri ile uyumlu.


ER ile ileriye dönük gelişme
Herhangi bir küçük çaplı her bir vida bağlamalı freze için ER sürücülü ünitelerle koşullu kullanım sağlanarak bir CNC torna tezgahını, bir freze tezgahına dönüştürme olanağı.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers