www.endustriweb.com
Kennametal

Kennametal eBore Hassas delik işleme sistemini tanıttı

Sayısal özellikli kullanıma hazır delik işleme takımları aynı 1, 2, 3' e kadar sayar gibi kolaylıkta hassas ayar yapabilme olanağı sağlar


Kennametal, hassas ayarlamayı kolaylaştıran, daha verimli, öngörülebilir ve hassas dik doğrulukta delik işleme sağlayan yeni, sayısal hassas delik işleme takımlarının serisini tanıttı. EBore Hassas delik işleme sistemi, 6 mm'den 1020 mm'e (0,236 inç'den 40,157inç'e kadar) çap aralığını kapsayan kesme ünitelerinden ve bir vidayı döndürmek kadar kolay duruma getirilen hassas ayarlama sayesinde maliyetli hataları geçmişte bırakan, isteğe bağlı seçenekli bir sayısal ekrandan oluşur.

“Birçok iş parçası için delik işleme işlemi genellikle son adımdır ve basit bir hata parçaların hurdaya çıkmasına neden olabilir. Kennametal eBore Hassas delik işleme sistemi, geleneksel “ işsonu sınıflandırma sayımı” gerektiren delik işleme yaklaşımını ortadan kaldırır ve maliyetli hataları azaltır ” diyen Küresel ürün müdürü Marcus Paul açıklamasına devam eder; “Sadeliği ve kullanım kolaylığı sayesinde kullanıcı tarafından olağanüstü ilgi gördük. Ayrıca, aynı eBore sayısal cihaz birden çok tip takımda ve çeşitli tezgahlarda kullanılabildiğinden, takım bütçesinde de kolaylık sağlamaktadır.”


Kennametal eBore  Hassas delik işleme sistemini tanıttı
Kennametal eBore  Hassas delik işleme sistemini tanıttı
2 mikron değer aralığında hatasız ayar ve hassas dik doğruluk sağlayan Kennametal’ın eBore sayısal cihazı, son derece kullanışlı olmasına karşın yine de Kennametal Sayısal delik işleme sisteminin isteğe bağlı seçenekli bir parçasıdır.

Kullanım kolaylığı
Kennametal’in sayısal eBore cihazı ile, hassas delik ayarı yapmak ve kayıp değerleri varsaymak amacıyla ayar vidasının ne kadar döndürüldüğünü saymak artık geçmişte kaldı. 0,002 mm (0,00008 inç) ayar hassasiyeti ile talaş yoğunluğuna ve soğutma sıvısı etkisine dayanıklı cihaz, delik işleme barasının hareketinin izlenebildiği bir cam göstergeye sahiptir. Kolayca yerine oturtulur, delik işleme başlığının ayar vidası istenen değerde çevrilir ve takım artık bir sonraki delik işleme için hazır durumdadır.

EBore sayesinde ayarlama veya işsonu sınıflandırma sayımı veya not alma için delik işleme kafasını iş milinden çıkarmaya gerek yoktur. Delik işleme kafasının kilitleme vidasının aşırı derecede sıkılması nedeniyle ters tepki (boşluk oluşması) ve hareket konusundaki endişeler, aynı şekilde bitimsiz kontrol kesintileri ve “deliğe korkarak girme” gibi durumlar artık geçmişte kaldı. Sonuç olarak, daha az hurda çıktısı, daha az arıza süresi ve daha hızlı kurulumlar elde edilir. Cihaz kullanılmadığında 30 saniye sonra kendiliğinden kapanır ve pil değişim süreci aralığında 5.000'den fazla ayarlama yapılabilir.İşmili dönmeye başlamadan önce delik işleme kafasının çıkarması unutulduğu durumlarda, bir küresel ve yaylı kavrama düzeneği ekranın 500 devirde (RPM'de) otomatik olarak serbest kalmasını sağlayarak olası hasarları önler.


Kennametal eBore  Hassas delik işleme sistemini tanıttı

Genel kullanım amaçlı eBore: Tek bir kafa, çoklu yapılandırmalar, geniş çap ve delik işleme derinliği aralığı. EBore sayısal ekran, iş milinde hassas ayar yapılmasına olanak sağlayarak kurulum süresini kısaltır ve boşta kalma süresini azaltır.


Küçük ve çok büyük çaplarda delik işleme
EBore ürün programı, aşağıda belirtilen çap aralığını kapsayan, içten soğutmalı 4 tip takımdan oluşur:
-eBore Genel kullanım amaçlı takım; 6-152mm (0,236 -5,984 inç)
-eBore Hassas delik işleme takımı; 20-205mm (0,787- 8,071 inç)
-eBore Köprü tasarımlı hassas son işleme takımı; 200-1020mm (7,874 - 40,157 inç)
-eBore Çift kesici uçlu kaba işleme takımı; 19.5-1020mm (7,677 - 40,157 inç)


Kennametal eBore  Hassas delik işleme sistemini tanıttı

eBore Takım tipleri soldan sağa: eBore Genel kullanım amaçlı takım, eBore Hassas delik işleme takımı, eBore Köprü tasarımlı takım, eBore Çift kesici uçlu freze.

Sadelik üzerine kurulu eBore sistemi, Kennametal’ın KM hızlı değiştirme arayüzüyle birlikte sevk edilir ve HSK, PSC, KM4X ve Dik konik işmiline kolayca uyarlanabilir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers