www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS’den Talk2M Easy Setup – otomasyon mühendisleri için basitleştirilmiş bağlantı

HMS Networks, ücretsiz VPN İstemcisi eCatcher ile birlikte yeni yapılandırma sihirbazı olan Talk2M® Easy Setup çözümünü duyuruyor. Talk2M Easy Setup’ın Talk2M güvenli uzaktan erişim bulutuyla birlikte online Ewon® Cosy’e erişmesi için gereken tek şey USB sürücü ya da bir SD kart.

HMS’den Talk2M Easy Setup – otomasyon mühendisleri için basitleştirilmiş bağlantı
Kullanım ve bakım kolaylığı market lider endüstriyel uzaktan erişim yönlendiricisi Ewon Cosy için her zaman anahtar unsurlar olmuştur. Kullanıcılara Ewon Cosy veya Flexy’ ağ bağlantısını sadece bir bilgisayar ve USB flash disk yapılandırma imkanı sunan Talk2M Easy Setup ile birlikte HMS bunu bir adım daha ileri taşıyor.

Talk2M Easy Setup ile gelen yeni sihirbaz kullanıcılara en yaygın internet bağlantı ayarlarında rehberlik ediyor. Tamamlandığında ise elde edilen yapılandırma ayarları yerel olarak PC’de kaydedilip USB flash diske veya SD karta aktarılabiliyor. Son olarak, saklama ortamı söz konusu Ewon ürününe bağlanabiliyor ve ardından router Talk2M Güvenli Buluta bağlanıyor.

İlk kurulum işlemini basitleştirmesinin yanında, Talk2M Easy Setup Makine Üreticileri için de uzaktan dağıtımları desteklemede ilave bir yöntem sağlıyor. Ewon router’a sahip bir makine Son Kullanıcı sitesine dağıtıldığında, ağ ayarları farklılık gösterebilir. Dahası, yerel IT ekibi bakım gerçekleştiriyor veya Cosy’nin uzaktan erişim gerçekleştirmesi için gerekli ayarları değiştiriyor olabilir. Bu yeni bir Statik IP adresi atamak kadar kolay olduğu gibi, yeni bir Proxy kurmak kadar da karmaşık olabilir.

Bu tür ağ değişiklikleri tespit edildiğinde, Makine Üreticileri, dizüstü bilgisayara, özel bir yazılıma veya kapsamlı bir desteğe ihtiyaç duymadan USB flash sürücüyle Cozy'yi kolayca güncelleyebilecek olan Son Kullanıcıya yeni yapılandırma dosyası göndererek müşterilerini destekleyebilir. Bu özellik sayesinde, dağıtım hem Makine Üreticisi hem de müşterileri için çok daha kolay hale gelir. Talk2M Easy Setup, Makine Üreticileri ve Son Kullanıcıların temel bağlantı ayarlarını her yerden yapılandırabilmelerini ve Ewon Cosy’lerini her zaman bağlı tutabilmelerini sağlar.


Daha fazla bilgi için lütfen www.ewon.biz/support adresinden bilgi tabanı elde edebilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers