www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

M2Web’in yeni versiyonu Ewon bağlı makinelerden kolay KPI izleme olanağı sunuyor

HMS Networks, Ewon® Flexy kullanıcılarına uzak makinelerden Ana Performans Göstergelerini (KPI) anında izleme olanağı sağlayan M2Web’in yeni versiyonunu duyurdu. PC, tablet ya da akıllı telefon kullanarak, yeni sezgisel arayüz, mobil uyumlu görünüm ve bağlı tüm makinelerin harita gösterimiyle, Makine Üreticileri ve Son Kullanıcılar kurulumlarının iç yüzüne tamamen erişebiliyorlar.

M2Web’in yeni versiyonu Ewon bağlı makinelerden kolay KPI izleme olanağı sunuyor

Makinelerin durumunu hızlı bir şekilde kontrol edebilme yeteneği makine üreticileri ve son kullanıcılar için giderek daha da büyük ehemmiyet kazanıyor. Bununla birlikte, tam IIoT çözümleri bazen çok karmaşık, zaman alıcı ve maliyetli olabiliyor. HMS ise bu duruma Talk2M ® güvenli bulut platformunda kayıtlı Ewon Flexy ürünleri için ücretsiz sunulan yenilikçi hizmeti M2Web ile çözüm getirmeyi hedefliyor.

M2Web ile kullanıcılar Ewon Flexy ürünleri aracılığıyla uzak makinelerden KPI’lara güvenli tarayıcı bazlı mobil erişim sağlayabiliyor ve böylelikle kullanıcıların uzak HMI, web server, PC, paneller ve çok daha fazlasına bağlanması mümkün hale geliyor. M2Web herhangi bir yazılım kullanımı gerektirmiyor. Kullanıcıların standart bir tarayıcıyı açmaları yeterli oluyor. M2WEB’de bilgi modern responsive grafik arayüzünde sunuluyor, ve alanda kurulu makinelere küresel bir bakış sağlama adına harita görünümü yürütülebiliyor. 

Yepyeni KPI özelliği ile kullanıcılar bağlı tüm makinelerin sağlığı ve performansı hakkında kolayca ve anında bilgi alabiliyor. Kullanıcı, her Ewon Flexy'nin etiket veritabanındaki parametreleri seçerek, istenen 6 adede kadar KPI'yi tanımlayabiliyor. Her KPI alarm durumunu görsel olarak gösteriyor, ki bunlar Normal durum için Mavi, uyarı için Sarı ve Alarm için Kırmızı şeklinde oluyor.

M2Web, makine üreticileri için tüm makine KPI'larını tek bir yerde izlemenin kolay bir yolu olsa da, son kullanıcılar için de çok kullanışlı bir araçtır. Bir makine üreticisi, M2Web'i son kullanıcı müşterilerinin kullanımına rahatça sunabilir ve her bir son kullanıcının M2Web'i, sahadaki tüm bağlı makinelerin özetlenmiş bir görüntüsü de dahil olmak üzere kolay bir izleme aracı olarak kullanmasına izin verebilmekte.

HMS Networks'ün kanıtlanmış Talk2M güvenli bulut platformundan güç alan M2Web, makine üreticilerine, son kullanıcılara ve sistem entegratörlerine - kurulumlarına PC, tablet veya akıllı telefon gibi herhangi bir cihazdan anında erişmenin yeni bir yolunu sunuyor. M2Web aracılığıyla sağlanan önemli bilgiler sayesinde, kullanıcılar üretim kesintilerini önleyebiliyor ve operasyonel verimliliği arttırabiliyor.

Daha fazla bilgi için  M2Web’in yeni versiyonu Ewon bağlı makinelerden kolay KPI izleme olanağı sunuyor
M2Web’in yeni versiyonu Ewon bağlı makinelerden kolay KPI izleme olanağı sunuyor
M2Web’in yeni versiyonu Ewon bağlı makinelerden kolay KPI izleme olanağı sunuyor

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers