www.endustriweb.com
Beijer Electronics Products AB

Kompakttan karmaşığa istikrarlı Operatör Panelleri

Beijer Electronics piyasaya yeni sürdüğü üç operatör paneli ailesi ile performans ve ekran boyutu açısından, muhtelif uygulamalara yönelik tam bir operatör paneli seçim imkanı sağlıyor. Kullanıcılar artık basitten en karmaşığa her uygulamaları için sürekli kullanacakları bir panel seçebilir ve otomasyon projelerini bu paneller arasında kolayca ölçeklendirebilirler.

Kompakttan karmaşığa istikrarlı Operatör Panelleri
Donanım ve yazılım birbirleri için yaratıldı
Alüminyum kasa ve IP sınıfında sızdırmazlık ve kaliteye sahip parçalarla  imal edilen Beijer Electronics´in yeni dayanıklı operatör panelleri, iX yazılımını baz alan güvenilir bir proje çalışması sağlar. Bütün modeller en geniş sürücü listesi ile birlikte sunulur, böylece lider tedarikçiler tarafından üretilen PLC lerin büyük bölümü ile haberleşme sağlanır.

Her türlü ihtiyaca uygun performans seviyeleri
Beijer Electronics´in yeni operatör panelleri 4 ile 21 inç arasında ekran boyutlarıyla mevcuttur ve her türlü uygulama için rekabetçi bir çözüm sunulması amacıyla üç farklı CPU üzerine kurulmuştur. Daha küçük olan TxA modelleri ARM9 CPU ile çalışır ve küçük ve orta ölçekli uygulamalar için eksiksiz HMI fonksiyonelliği ile son derece uygun maliyetli bir çözüm sunar. Orta aralıkta yer alan ve güçlü Intel® Atom CPU ile çalışan TxB modelleri daha fazla veri işlenmesini ve daha fazla fonksiyonellik kullanılmasını gerektiren orta ve büyük ölçekli HMI uygulamaları için uygun yüksek performans sağlar. Beijer Electronics Intel® iCore CPU ile çalışan TxC serisi ise HMI´yı endüstriyel PC seviyesine çıkarır; bu modeller geniş bir bağlanabilirlik yelpazesi ve daha büyük ölçekli projeler için yüksek performans sunar. Bütün modeller yüksek çözünürlüklü ekranlara sahiptir, bunlardan birkaçı geniş ekran formatındadır.En geniş model olan 21 inçlik TxC ise full HD özelliğini desteklemektedir.

Fikirden uygulamaya en hızlı yol
iX 2.0 geliştirme yazılımı; HMI tasarımı ile tamamıyla dağıtılabilir sezgisel uygulama arasındaki mesafeyi en aza indiriyor. Daha akıllı geliştirme araçları ve iyi bilinen Windows® tabanlı ortamda yer alan geliştirilmiş ribbon menü, proje geliştirenlerin zamandan büyük tasarruf etmesini sağlıyor.

Resimler
•Group_image_press.jpg : Beijer Electronics 4 ilâ 21 inç arasında değişen ekranlara ve her uygulama ihtiyacına uygun performans seviyelerine sahip yeni nesil operatör panellerini piyasaya sürüyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers