www.endustriweb.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics’e ABD’den rekor sipariş.

Beijer Electronics, alt kuruluşu Westermo aracılığıyla son kullanıcı sıfatıyla Washington Metropolitan Area Transit Authority’den (WMATA) yaklaşık 30 milyon İsveç Kronu (4 milyon dolar) değerinde sipariş aldı. 

Bu sipariş Beijer Electronics ve Westermo’nun demiryolu kesiminde IP komünikasyonu için geliştirdikleri yeni çözüm (Westermo IP-tren çözümü) açısından büyük bir atılım olup grubun bu alandaki dünya liderliğini doğrular niteliktedir. Sipariş aynı zamanda Beijer Electronics’in aldığı en büyük ölçekli siparişlerden biridir.

Sipariş içeriğinde 364 adet demiryolu aracı için anahtar ve yönlendirici gibi komünikasyon ekipmanı yer almaktadır. İlk teslimat 2013’ün dördüncü çeyreğinde yapılacak ve sonraki iki buçuk yıl boyunca teslimat devam edecektir. WMATA’nın Washington metrosu ile tren ağını iyileştirme projesinin bir parçası olarak ilave sipariş alınması da ihtimal dâhilindedir.

Beijer Electronics'in aldığı komünikasyon ekipmanı siparişi, Westermo’nun doğrudan müşterisi olan Toshiba
tarafından sağlanacak tren bilgi sisteminin bir parçasıdır. Toshiba’nın Westermo IP-tren çözümü seçimini
tayin eden en önemli faktör, Westermo sisteminin son derece zorlu çevre koşullarında gösterdiği dayanıklılık ve güvenilirliktir.
Komünikasyon sistemi ayrıca kontrol ve sürveyan konusunda özel fonksiyonlara sahip olduğundan arttırılmış güvenlik seviyesi sağlamaktadır.

Westermo’nun demiryolu kesimi içinde IP komünikasyonuna yönelik olarak geliştirdiği bu yeni çözümü yaklaşık iki yıllık yoğun bir çalışmanın ürünüdür. Ürün piyasaya 2011 sonunda sürülmüştür. 2012 yılında Westermo ayrıca yeni müşterilerden bu sistem için daha küçük ölçekli siparişler almıştır. Toshiba ve WMATA’dan alınan büyük ölçekli siparişler ise demiryolu kesiminde IP tabanlı komünikasyona geçişin gerçek anlamda başladığının göstergesidir ve Beijer Electronics bu alanda küresel piyasada büyük bir potansiyel görmektedir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers