www.endustriweb.com
INTERROLL

Interroll dijital kanallarla uzmanlık alışverişini yoğunlaştırıyor

Bilgi ve deneyim değişimi bir tık uzağınızda: Interroll, yeni online hizmetler aracılığıyla müşterileriyle olan interaktif iletişimini genişletip derinleştiriyor. Bundan böyle, müşteriler için eğitim etkinlikleri internet üzerinden kolay bir şekilde rezerve edilip gerçekleştirilebilecek, uzmanlarla toplantılar organize edilebilecek ve endüstriyel başlıklara dair kısa videolara erişilebilecek.



Yeni hizmetin önemli bir mihenk taşı da, uzun yıllardır çalışanlar, müşteriler ve partnerler arasında bilgi transferinin itici gücü olan Interroll Academy. Grup çapında eğitim ve işbirliği merkezi tarafından sunulan entegre öğrenme programları farklı öğrenme yöntemleri, teknikleri ve materyallerinin kusursuz bir şekilde bir araya getirilmesini sağlıyor. Bu sayede, öğrendikleriniz en uygun şekilde derinleştirilip uygulanabiliyor. Interroll Academy, Dortmund Fraunhofer Materyal Akışı ve Lojistik Enstitüsü ve Krauthhammer gibi öncü kuruluşlarla çalışıyor.

Interoll Academy’nin sunduğu yeni e-öğrenme hizmeti ile, kullanıcılar istedikleri her zaman ve her yerden online eğitim içeriğine ulaşabiliyorlar. Yer alan programlardan bir tanesi ise materyal akış çözümlerinin kullanıcı dostu bir şekilde tasarımı için kullanılan popüler Interroll Layout designer yazılımı için eğitim kursu.

Dünya çağında hedeflenmiş ve hızlı bir diğer know-how değişim olanağı ise, teknik veya endüstriyel gibi alanlarda online ve kişisel uzman rezervasyonu. Bununla birlikte, bilgilendirici ve eğitim videoları, ilgili tarafların gıda ve tekstil gibi önemli endüstrileri etkileyen konulara hızlı bir giriş yapmasına olanak tanıyor.

“Müşterilerimiz ve ortalarımız Interroll’un kalitesine, basitliğine ve hızına güveniyor. Bu taahhütümüzü dijital dünyada da yerine getirmek için sürekli olarak çalışıyoruz. Sanal etkileşim için kanallarımızı genişleterek, müşterilerimiz uzmanlığımıza daha da kolay ulaşabiliyor ve bizimle profesyonel bir bilgi akışına girebiliyorlar” diyor Interroll Kurumsal Pazarlama & Kültür Başkan Yardımcısı Jens Karolyi.


Interroll dijital kanallarla uzmanlık alışverişini yoğunlaştırıyor
Resim: Interroll Academy tarafından sunulan yeni e-öğrenme hizmetiyle, kullanıcılar online eğitim içeriğine her yerden ve her zaman ulaşabiliyorlar.
 

Temas yazdır
Martin Regnet

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers