www.endustriweb.com
INTERROLL

Mosbach'ta Yeni Genel Müdürüyle Interrol Conveyor GmbH

Markus Wolf, Mosbach, Almanya'daki modüler konveyör platformu (MCP) ve modüler palet konveyör platformu (MPP) Global Mükemmeliyet Merkezi olan Interroll Conveyor GmbH'nin genel müdürü olarak göreve başladı.



58 yaşındaki Markus Wolf, yakın zamana kadar Almanya'da yedi adet üretim ve montaj sahasında tahrik mili üretimi yapan orta ölçekli bir şirkette Operasyon Direktörü olarak görev yapmaktaydı. Endüstri Mühendisliği ve Ekonomi diplomalarına sahip olan Wolf, hava ve sıvı filtre sistemleri üreten MANN+HUMMEL şirketinde 25 yıldan bu yana otomotiv endüstrisinde çalışıyor. Brezilya'daki görevleri de dahil olmak üzere 10 yıllık uluslararası operasyon deneyimi süresince satın alma, satış, pazarlama ve proje yönetimi konularında da geçmişe sahip. 
 
Interroll'un Mosbach tesisi, yaklaşık 250 çalışanla Haziran ayı sonunda tamamen faaliyete geçecek. Yaklaşık 19.000 metrekarelik taban alanı ile tesis, Interroll'un dünya çapındaki en büyük tesisi olup, Interroll'un Modüler Konveyör Platformu (MCP), Modüler Palet Konveyör Platformu (MPP), Bantlı Dönüş Konveyörleri ve Akıllı Palet Taşıyıcı (SPM) üretimine odaklanacak. 
 
Nisan 2021'de devraldığı bu pozisyonla Markus Wolf, Ürünler ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı ve Interroll Grup Yönetimi üyesi Jens Strüwing'e bağlı olacak. "Markus Wolf'un genel müdürlüğe gelmesiyle, yeni tesisimiz daha büyük çaplı ve hızlı büyüyen operasyonlarda kendisini kanıtlamış ve deneyimli bir lider tarafından yönetiliyor olacak," diyor Strüwing. "Başarılı bir Mosbach tesisi ve Global Mükemmelliyet Merkezi ile geleceği inşa etmek için Markus'la çalışmayı iple çekiyorum."
 

Mosbach'ta Yeni Genel Müdürüyle Interrol Conveyor GmbH

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers