www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Modbus RTU slave'lerinin KNX sistemlerine kolay entegrasyonu için yeni Intesis ağ geçidi

HMS Networks, Modbus RTU slave’lerinin KNX’e kolay ve hızlı bir şekilde entegre edilmesine mümkün kılan yeni kompakt Intesis Modbus RTU to KNX ağ geçidini piyasaya sürdüğünü duyurdu. Standart ETS aracı kullanılarak tamamen konfigüre edilebilen ağ geçiği, 100’e kadar veri noktasına sahip küçük çaplı oda kontrol uygulamalarını hedefliyor.

Modbus RTU slave'lerinin KNX sistemlerine kolay entegrasyonu için yeni Intesis ağ geçidi
Küçük çaplı Modbus’ten KNX’e entegrasyon projeleri için kompakt ağ geçidi
Oteller veya ofis binaları gibi ticari uygulamalardaki oda otomasyon projeleri genellikle küçük ölçekli olup, HVAC ve ölçüm cihazlarından gelen sınırlı sayıdaki sinyalin bir KNX sistemine entegre edilmesine ihtiyaç duyar. Burada, entegratörler genellikle çatı üstü üniteleri, fan koil veya sayaçları ile bağlantılıdır, ancak bunlar genellikle standart olarak Modbus RTU slave bağlantısı ile birlikte gelir.

Bu durumu ele alan yeni Intesis Modbus RTU - KNX ağ geçidi, 100'e kadar veri noktasını destekleyen uygun maliyetli bir protokol dönüştürücüdür. Kompakt bir form faktörü ile kurulumu kolay olan ağ geçidi, herhangi bir Modbus RTU slave'in KNX'e sorunsuz entegrasyonu için Modbus RTU master fonksiyonuna sahiptir. Sırasıyla KNX TP ve seri Modbus RTU (RS485) için ayrı ara yüzlerle, çift yönlü veri izleme ve entegre verilerin kontrolünü sağlar. Güç KNX veri yolu ile sağlanır.

Standart ETS aracı kullanılarak doğrudan konfigürasyon
Modbus RTU - KNX ağ geçidi, günlük olarak KNX projelerinde ETS aracını kullanan pek çok KNX profesyoneli için konfigürasyonu kolay ve sorunsuz hale getiren ETS aracı ile konfigüre edilebilir. Kullanıcılar ayrıca ürün veri tabanının ETS kataloğundan indirilebilmesi ve entegrasyon projelerine aktarılabilmesi gibi avantajlardan da yararlanabilir.

KNX Sertifikalı olup Modbus Cihazları için geliştirilmiştir
Intesis ağ geçidi ile sunulan KNX bağlantısı sayesinde, üreticiler artık Modbus özellikli HVAC ve ölçüm cihazlarını standart KNX arayüzü olarak Modbus RTU'dan KNX ağ geçidi kullanarak KNX pazarına sunma fırsatına sahipler. KNX'e entegrasyonu kolaylaştırmak için, ağ geçidi üreticilerin cihazlarının Modbus kayıt haritalarıyla eşleşen önceden tanımlanmış şablonlar oluşturmalarına olanak tanır. Böylelikle, KNX entegratörleri, tam veri kontrolünü korurken HVAC veya ölçüm cihazları gibi Modbus RTU slave'lerini KNX ağına çok hızlı bir şekilde entegre edebilir.

Ağ geçidi halihazırda var olan kapsamlı Intesis KNX protokol çevirici yelpazesini genişletirken, en yüksek kalite standartlarını sağlamak adına da KNX Association tarafından sertifikalandırılmıştır.

Daha fazla bilgi için: www.intesis.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers