www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

IR aracılığıyla Modbus veya BACnet tabanlı otomasyon sistemlerinden herhangi bir klima ünitesini kontrol edin

HMS Networks, markası ne olursa olsun herhangi bir klima ünitesinin Modbus veya BACnet Bina Otomasyon Sistemlerine entegrasyonunu sağlayan yeni bir IR tabanlı Intesis® AC arayüzünü piyasaya sürüyor.

IR aracılığıyla Modbus veya BACnet tabanlı otomasyon sistemlerinden herhangi bir klima ünitesini kontrol edin

Klima sistemlerini kontrol etmenin önemi

HVAC sistemleri genellikle bir binadaki en büyük enerji tüketicileridir. Bu nedenle, bina sahiplerinin maliyet ve enerji tasarrufu için bu sistemleri izlemesi ve kontrol etmesi önem teşkil eder. İlaveten, havalandırma ve “temiz hava” büyük bir endişe haline geldiğinden, Covid-19 pandemisi, klima ünitelerini kurmanın ve kullanmanın yeni yollarını bulmayı giderek daha da elzem hale getirdi.

Klima pazarı, sürekli olarak ortaya çıkan yeni markalar ve farklı tipte AC üniteleri ile hızla büyüyor. Bu da bina sahiplerinin AC ünitelerini kendi Bina Yönetim Sistemlerine (BMS) entegre etmelerini zorlaştırıyor.

100'den fazla AC Ünitesi ile uyumlu Evrensel IR arayüzü
Intesis, herhangi bir ev veya bina otomasyon sisteminden klima ünitelerinin izlenmesini ve kontrolünü sağlayan, piyasadaki en kapsamlı AC arayüzü portföyünü sunar.

HMS, AC ünitelerini Modbus veya BACnet tabanlı otomasyon sistemlerine entegre etmek adına evrensel IR tabanlı Intesis AC arabirimini piyasaya sürdüğü için artık daha da güçlü bir portföye sahip. Yeni arayüz, çoğu AC ünitesi tarafından uzaktan kumandalarla iletişim kurmak için halihazırda kullanılan IR bağlantısı aracılığıyla AC ünitesine bağlanmakta. Intesis IR tabanlı AC Arayüzü, halihazırda 100'den fazla IR uzaktan kumanda ve bunlarla ilişkili AC üniteleri ile uyumlu.


IR aracılığıyla Modbus veya BACnet tabanlı otomasyon sistemlerinden herhangi bir klima ünitesini kontrol edin

Intesis MAPS sayesinde hızlı konfigürasyon ve tanımlama
Yeni AC arayüz çözümü, sistem entegratörleri için birçok avantaj sağlayan Intesis MAPS aracı kullanılarak yapılandırıldı. Proje tabanlı bir konfigürasyonla, kurulu tüm arayüzler tek bir MAPS şablonunda yapılandırılabilir, bu da cihaz konfigürasyonlarını kopyalamayı ve yeni projeler kurmayı kolaylaştırır. Tanımlama işlevi sayesinde, devreye alma süreci ve kurulum sonrası destek süreçleri de kolaylaştırılmıştır.
Daha fazla bilgi için:  www.intesis.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers