www.endustriweb.com
NSK

Endüstriyel rulmanlar da artık NSK Verify uygulamasında

NSK Verify mobil uygulaması artık endüstriyel uygulamalar için geliştirilen standart, büyük ve ekstra büyük rulmanları da kapsıyor. NSK Verify rulman doğrulama uygulaması piyasaya ilk kez sürüldüğünde takım tezgahında kullanılmak üzere tasarlanan süper hassas rulmanlar için kullanılmaktaydı. Uygulamanın daha geniş ürün yelpazesinde kullanılması, farklı sektörlerde daha etkili çalışmayı ve teknoloji tabanlı denetimi mümkün hale getiriyor.

NSK Verify, rulman kutularının üzerinde bulunan iki boyutlu barkodu tarayarak bu barkodun NSK veri tabanında olup olmadığını kontrol ediyor ve bu sayede ürünün orijinalliğini doğrulamaya yardımcı oluyor. Orijinallik ve izlenebilirlik gibi faktörler özellikle sahte rulmanların varlığını sürdürdüğü bu dönemde büyük önem teşkil ediyor. Bununla birlikte, NSK da sahtecilerin tespit edilip kovuşturulması için önemli oranda mücadele ediyor.

NSK Verify şimdi büyük boy konik makaralı rulmanları ve büyük boy silindirik makaralı rulmanları da kapsıyor. Yenilenen uygulamada ayrıca oynak makaralı rulmanlar, bilyalı rulmanlar, silindirik makaralı rulmanlar, konik makaralı rulmanlar, eksenel rulmanlar gibi büyük rulmanlar ve büyük rulman parçaları da yer alıyor. Üstelik ekstra büyük rulmanlar kullanan kullanıcılar da artık bu ürünlerin doğrulamasını NSK Verify aracılığıyla sağlayabilecek.

NSK Verify, 2D kodun taranmasının ardından yalnızca rulmanın orijinalliğini doğrulamakla kalmıyor. Uygulama ayrıca ürün seri numarası, kişisel kimlik numarası ve standart rulmanlar için 20 haneli ürün numarası kullanılarak kaç erişim denemesi yapıldığını da kontrol ediyor. Bunlara ek olarak süper hassas rulmanlar için boyut toleransını, çalışma hassasiyetini ve gres türünü de içeren denetim bilgisi sunuluyor. NSK Verify ile ürün bilgisine, kataloglara, sektörel bilgilere ve tasarıma yardımcı olabilecek bilgiler içeren linklere de ulaşılabiliyor.

Uygulama, 2018 yılından itibaren bu amaçla kutunun üzerinde yer alan iki boyutlu kodun sağ alt köşesinde bir 'N' baskısı bulunan, tüm Japon üretimi NSK rulmanları için kullanılabilir. Daha eski rulmanlar için NSK Verify uygulamasını kullanmak mümkün değildir.

NSK Verify'ın daha önceki sürümlerini indirmiş olan kullanıcılar, yeni bir versiyon kullanıma sunulduğunda otomatik olarak bilgilendirilecektir.

Uygulama ücretsiz olarak (iOS için) Apple Store'dan ve (Android için) Google Play'den indirilebilir.

Yenilenen NSK Verify uygulamasının ana sayfası


Endüstriyel rulmanlar da artık NSK Verify uygulamasında

 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers