www.endustriweb.com
Kennametal

Kennametal, HARVI I TE Küresel alınlı Parmak frezeyi tanıttı

3 Boyutlu frezelemede çok yüksek verimlilik için yeni tam karbür parmak freze ve takım ömrü.


Kennametal, HARVI I TE serisi için, HARVI I TE dört kanallı küresel alınlı parmak freze programını genişletti. Mümkün olduğunca verimli 3 boyutlu kaba işleme ve ince talaş işleme işlemleri için tasarlanan bu takım, çok çeşitli malzemelerde maksimum talaş kaldırma sayesinde daha düşük işleme maliyeti sağlamaktadır.

Yüksek performanslı bir takımın anatomisi
HARVI I TE küresel alınlı parmak freze, daha yakından incelenmesi gereken yenilikçi ve tescilli bir sırt boşluğuna sahiptir. En kritik alan olan küresel alınlı bölümde dalgalı bir kontur, kesme bölgesine daha iyi soğutma sıvısı akışı sağlayan dalgalı sırt boşluğunu biçimlendirir.




Kennametal, HARVI I TE Küresel alınlı Parmak frezeyi tanıttı

3 boyutlu frezeleme işlemlerinde maksimum verimlilik, maksimum takım ömrü: Küresel alın bölümünde dalgalı sırt boşluğuna sahip HARVI I TE dört kanallı küresel alınlı parmak freze.


Dalgalı sırt boşluğu, daha yüksek ilerlemeler ve hızların yanı sıra gelişmiş titreşim sönümleme ve daha düşük kesme kuvvetleri sayesinde artan kesme derinliği sağlar.

Dış çapta sırt boşluğu, şeklini değiştirerek eksenden kaçık pahlı sırt boşluğuna dönüşür. Eksenden kaçık yüzeyli sırt boşluğu, olağanüstü kenar dayanımı, geometrik hassasiyet, daha düşük kesme kuvvetleri sağlar ve bu özellikler parmak freze serisini çok yönlü duruma getirir.

Helisel biçimli uç alnı, talaş derin kesme kertiği ve değişken helis açısı dahil olmak üzere kare uç tiplerin diğer geometrik iyileştirmeleri de ayrıca bu yeni tam karbür parmak frezede düşünülerek tasarlanmıştır.

Sunum
HARVI I TE küresel alınlı parmak freze, her ikisi de 2 mm'den 20 mm'ye (1/16 inç'ten 1 inç'e kadar) çap aralığında iki farklı boyda mevcuttur. Standart boy, 3 boyutlu kopya frezeleme işlemleri için ilk tercihtir, uzun tip ise duvar ve taban hassas son işleme gerektiğinde kenar frezeleme dahil birçok uygulama için yeterli kesme uzunluğu (4sD'ye kadar) sağlar.


Kennametal, HARVI I TE Küresel alınlı Parmak frezeyi tanıttı
HARVI I TE küresel alınlı parmak freze iki farklı boyda mevcuttur: Standart (inç ölçüde boyunsuz, metrik ölçüde boyunlu) ve uzun tip.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers