www.endustriweb.com
INTERROLL

Steffen Flender Interroll Automation GmbH'in yeni Genel Müdürü oldu

1 Ekim 2020 itibariyle, Steffen Flender Interroll Automation GmbH'nin yeni Genel Müdürü olarak göreve başladı. 41 yaşındaki Flender Sinsheim, Almanya'da bulunan tesisi ve ona bağlı global Sorter Mükemmelliyet Merkezi’ni yönetiyor olacak. Bu pozisyonda ise Interroll Ürün & Teknoloji Başkan Vekili ve aynı zamanda Interroll Group Yönetimi Kurulu üyelerinden Jens Strüwing'e bağlı olacak.



Flender'in profesyonel deneyimleri arasında Bombardier Transportation'ın raylı araç sistemleri ve komponentler işinde 20 yıldan fazla yürüttüğü ürün ve portföy yönetimiyle birlikte son olarak Departman Müdürlüğü ve Kilit Müşteri ve Proje Portföy Yönetimi Başkan Yardımcılığı yer alıyor. Flender teknik işletme yönetimi alanında lisans derecesine ve St. Gallen İşletme Okulu ve Kagenfurt Üniversitesi'nden de işletme yönetimi yüksek lisansına sahip. 

"Steffen Flender ile çalışmayı dört gözle bekliyorum. Komponent işinde ve diğer ilgili hizmetlerde kendini kanıtlamış olduğu uzmanlığı, yüksek müşteri oryantasyonu ve proje planlama alanındaki uzun yıllara dayanan deneyimiyle, Sinsheim tesisimizin geleceğini şekillendirecek doğru niteliklere sahip. Mosbach, Almanya'daki yeni tesisimiz devreye girdiğinde Sinsheim'ın tamamen sıralayıcılar için küresel mükemmeliyet merkezi olmaya yoğunlaşacağını düşünürsek, ne kadar doğru bir tercih olduğunu görürüz." diyor Strüwing.


Steffen Flender Interroll Automation GmbH'in yeni Genel Müdürü oldu
Steffen Flender, 1 Ekim 2020'den bu yana Interroll Automation GmbH Genel Müdürü.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers