www.endustriweb.com
INTERROLL

Interroll Trommelmotoren GmbH'nin yeni Genel Müdürü Thomas Baack

Thomas Baack, Almanya'nın Hückelhoven-Baal kentinde bulunan Interroll Trommelmotoren GmbH'nin Genel Müdürü olarak görevi devralıyor. 39 yaşındaki endüstri mühendisi Baack, Global Tambur Motorları ve Hijyenik Çözümleri Mükemmelliyet Merkezlerini yönetecek.



Baack'nin profesyonel deneyimi içerisinde üretim müdürlüğü alanında yaptığı 10 yılı aşkın liderlik pozisyonları bulunuyor. Baack, Almanya RWTH Aaachen Üniversitesi ve Madrid Teknik Üniversitesinde makine mühendisliği ve ekonomi okuduktan sonra,  Almanya'nın Köln şehrinde yer alan Saint-Gobain Glass şirketinde kariyerine başladı. 2014'ten beri, önce üretim ile ilgili idari pozisyonlarda bulunduğu ve 2019 yılı itibariyle de tüm teknoloji ve üretim yönetiminin başına getirildiği orta ölçekli hidrolik bileşenler ve sistemleri ve atık su pompaları ve demir dışı metal ürünler üreticisi Witten'deki Pleiger Maschinenbau GmbH & Co. KG'de çalışıyordu.
 
Interroll'deki bu yeni pozisyonunda Baack, şirketin Ürün ve Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Interroll Group Yönetiminin üyesi Jens Strüwing'in altında çalışıyor olacak.
 
"Thomas Baack ile çalışmayı dört gözle bekliyorum. Gelecek odaklı ürün yönetimi konusunda sahip olduğu uzmanlığıyla Baack bizim Baal bölgemizin bir sonraki adımlarını şekillendirme noktasında doğru niteliklere sahip. Global Tambur Motoru ve Hijyen Çözümleri Mükemmelliyet Merkezlerimizle birlikte bu iş sahası bizim gelecekteki büyümemizde önemli bir rol onuyor" diyor Interroll Group Ürün ve Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jens Strüwing.
 
Baack, geçtiğimiz Temmuz ayından şirketten kendi isteği ile ayrılan Dr. Hauke Tiedemann'ın yerine bu pozisyona geçiyor.
 

Interroll Trommelmotoren GmbH'nin yeni Genel Müdürü Thomas Baack
1 Ekim 2022 itibariyle Thomas Baack Interroll Trommelmotoren GmbH'nin Genel Müdürü olarak göreve başladı.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers