www.endustriweb.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue 16 platformu görücüye çıkıyor

Güç sistemleri & akıllı binalar, dijital destek ve siber güvenlikte yeni bir adım.

PcVue 16 platformu görücüye çıkıyor

Dijital destek ile uzaktan operasyonları iyileştirmek için tasarlanan, akıllı güç sistemleri ve bina gibi alanlarda yenilikçi özellikler sunan ve bunu yaparken de en üst seviye siber güvelik sağlayan PcVUE 16 platformu piyasaya çıkıyor. 

PcVue platformu, kullanıcılarının gözetleyici kontrol ve veri toplama (SCADA), Nesnelerin İnterneti ve insan-makine ara yüzü (HMI) alanlarında uygulamalar geliştirmesine olanak tanıyan bir izleme ve kontrol yazılımı platformudur. 40 yılı aşkın deneyimi arkasına alan PcVue, dünya çapında 80.000'den fazla uygulamada kullanılmaktadır.

Sahip olduğu bu yeni özellikleriyle, PcVue 16 çağın bir adım ötesine geçmek için PcVue'nin tüm yenilikçiliğini ve inovasyonunu arkasına alan güçlü, güvenilir ve güvenli bir platformdur. 

Daha iyi bir verimlilik için dijital destek

PcVue 16 platformu görücüye çıkıyor

PcVue 16, interaktif talimatlar, otomatik raporlar ve uzmanlara erişim sağlayan akıllı botlar içeren dijital destek özelliği ile kontrol odası ve mobil saha operatörlerini destekliyor. Bu eksiksiz dijital hizmet seti, operatörlerin kuruluşlarının kaynaklarına erişmesine olanak tanıyarak daha iyi sonuçlar ve daha doğru kararlar alınmasını sağlıyor. Operatörler uzmanlara danışabiliyor, gerekli belgelere erişebiliyor ve çalışmalarını gerçek zamanlı olarak sunarak analiz ve gelecek planlaması için hayati bilgiler sağlayabiliyorlar.

Akıllı binalar için yenilikçi çözümler

PcVue 16 platformu görücüye çıkıyor

Bu en güncel PcVue sürümü, video koruması, erişim kontrolü ve izinsiz giriş tespiti özellikleriyle enerji tüketimini optimize etmek ve bina sakinlerinin konforunu ve güvenliğini sağlamak üzere gelişmiş bir bina operasyonunu mümkün kılıyor. Teknoloji, tesislerin ve kampüslerin 3 boyutlu olarak oluşturulması için ise en gelişmiş bina bilgi modellemesini (BIM) kullanıyor.

PcVue 16, kesintisiz video entegrasyonu için OnVif kameralar veya RTSP akışı ile sorunsuz bir şekilde entegre edilebiliyor BIM işlemi noktasında ise IFC dosyalarıyla uyumlu olup, dijital ikiz için ilk yol sunan ve gerçek zamanlı alan değerleri ile hareketlendirilen tam özellikli yerleşik bir BIM görüntüleyici içeriyor.

Fotovoltaik ve Elektrik Şarj İstasyonları için kullanıma hazır çözümlerimiz

PcVue 16 platformu görücüye çıkıyor

PcVue 16 ayrıca elektrikli araç şarj istasyonlarını izleyen ve kontrol eden uygulamaları da destekleyerek tüm elektrikli araç paydaşlarının çok sayıda hizmete erişimini mümkün kılıyor. Herhangi bir şarj istasyonunu izlemek için açık standart protokol OCPP'yi (Açık Şarj Noktası Protokolü) içinde barındırıyor. Ek olarak, elektrikli aracın şarj işlemi boyunca sürücülere yardımcı olması için EV-smart yardımcı mobil uygulaması ve küresel güç optimizasyonu için Akıllı Şarj özellikleri de mevcut.

Elektrik enerjisi endüstrisi yenilenebilir enerji kaynaklarına doğru genişlerken, PcVue 16 ise güneş enerjisi filosu operatörlerinin izleme ve kontrol için devreye alma süresini azaltmak amacıyla, Solar PV tesisi sisteminin izlenmesini sağlayan kullanıma hazır bir uygulama setini de içinde barındırıyor.

Siber güvenlik
Sistemlerin çeşitliliği, operasyon teknolojisi (OT) ve Bilgi Teknolojisinin (IT) çakışması ve siber saldırıların çoğalması, denetim altındaki kritik tesisler için başlıca potansiyel risklerdir. Bu nedenle PcVue 16, güvenli bir sistem mimarisi için PKI entegrasyonu ile yerleşik OPC UA İstemci sürücüsü gibi siber güvenlik özellikleri ile güçlendirilmiştir.

PcVue 16'nın faydaları ile ilgili daha fazla bilgiye erişmek için, What’s New webpage adresini ziyaret edebilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers