www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS, ANYBUS COMMUNICATOR ETHERCAT MASTER'I TANITTI

Anybus® Communicator EtherCAT Master, EtherCAT alt cihazlarını farklı endüstriyel ağlara ve kontrol sistemlerine bağlamanın kolay ve güvenilir bir yolunu sağlayan yüksek performanslı bir ağ geçididir.

HMS, ANYBUS COMMUNICATOR ETHERCAT MASTER'I TANITTI

Hızla büyüyen EtherCAT pazarı
Son yıllarda EtherCAT hızla popülerlik kazandı ve şu anda dünya çapında fabrika otomasyonunda en yaygın şekilde kurulan üçüncü endüstriyel ağ. İlaveten yarı iletken endüstrisinde de tercih edilen seçenek. EtherCAT kullanan bağımlı cihazların sayısı artmaya devam ettikçe, bu cihazları diğer büyük endüstriyel ağlara sorunsuz bir şekilde bağlayabilen yüksek performanslı ağ geçitlerine yönelik artan bir talep de artıyor. Anybus Communicator EtherCAT Ana Cihazı, EtherCAT alt cihazlarını PROFIBUS, EtherNet/IP, PROFINET veya Modbus-TCP kontrol sistemlerine bağlamak için güvenilir bir çözüm sağlayarak bu talebi karşılıyor.

EtherCAT cihazlar için zahmetsiz tarama
Anybus Communicator ile kullanıcılar, doğrudan web kullanıcı arabiriminden EtherCAT ağını cihazlar için hızlı ve zahmetsizce tarayabilir. Communicator, her cihazı otomatik olarak tanımlar ve verilerini kontrol sistemine eşleyerek, cihaz açıklama dosyalarını (ESI) manuel olarak arama ve içe aktarma ihtiyacını ortadan kaldırır.

Gelecek nesil teknoloji
Tüm Anybus yeni nesil ağ geçitleri gibi, Anybus Communicator EtherCAT Ana Cihazı da güvenilir, güvenli ve kullanıcı dostu teknoloji sağlıyor.

Anybus NP40 teknolojisi ile kanıtlanmış ve hızlı iletişim
Ödüllü Anybus NP40 endüstriyel ağ işlemcisi, Communicator'ların endüstriyel performans, güvenilirlik ve güvenlik açısından zorlu gereksinimleri karşılamasını sağlar. Yeni donanım ve yazılım içeren ağ geçitleri, önceki modellere göre 10 kata kadar daha hızlı ve anında veri aktarımı sağlar. Ağ geçitleri bağlı PLC'lere ve PLC'lerden 1 500 bayta kadar aktarım yaptığından, kullanıcılar ayrıca ağlar arasında önemli ölçüde daha fazla veri alışverişi yapabilir.

Sağlam ve güvenli iletişim
Özenle seçilmiş endüstriyel bileşenler kullanılarak üretilen ve CE ve UL endüstri standartlarına göre doğrulanan ağ geçitleri, zorlu endüstriyel ortamların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Kullanıcıları siber saldırılardan korumak için, ağ geçitlerinde yetkisiz yapılandırma değişikliklerini önleyen yerleşik bir fiziksel güvenlik anahtarı ve kötü amaçlı yazılımlardan kaynaklanan saldırılara ve bulaşmalara direnmek için güvenli önyükleme işlevi bulunur.

Hızlı kurulum ve sezgisel yapılandırma
Optimize edilmiş muhafaza tasarımı, sezgisel Kullanıcı Arayüzü ve anlaşılması kolay belgeler sayesinde hızlı kurulum ve sorunsuz yapılandırma prosedürleri garanti edilmektedir.

Öne bakan portlara sahip kompakt ağ geçidi tasarımı ve bağlı cihazlara yakın ağ geçidi kurulumuna olanak tanıyan DIN ray montajı sayesinde kurulum kolaylaştırılıp gerekli kablolama miktarı azaltılmıştır.

Kullanıcılar, ağ geçitlerindeki özel Ethernet bağlantı noktası aracılığıyla erişilebilen web tabanlı kullanıcı arabirimindeki sürükle ve bırak işlevini kullanarak ağ geçitlerini yapılandırabilir. Kullanıcı arabiriminde, kullanıcılar ayrıca ağ trafiğini izleyebilir ve sorunları öncesinde teşhis edebilir.

Ayrıca uygulamalı yardım da sağlanmaktadır: kullanıcı arayüzündeki QR kodu adım adım kurulum ve yapılandırma kılavuzu sunar.

HMS Networks Anybus ağ geçitleri Ürün Müdürü Fredrik Brynolf, "Anybus Communicator EtherCAT Ana Cihaz Ağ Geçitlerini yeni nesil ağ geçitleri listemize eklemekten mutluluk duyuyoruz" diyor. "EtherCAT cihazları için zahmetsiz tarama, sezgisel kullanıcı arayüzü ve ileri teknoloji sayesinde bu EtherCAT ağ geçitleri, EtherCAT alt cihazlarını diğer önde gelen endüstriyel ağlara ve kontrol sistemlerine bağlamanın en kolay ve en güvenilir yolunu sunuyor”.

Anybus Communicator'lar, bağımsız, kuruluma hazır üniteler olarak raftan temin edilebilir. Kullanıcılar, OEM ve marka etiketleme gereksinimlerini karşılamak için Communicator'ları kişiselleştirebilir. Ağ geçitleri ayrıca, bir otomasyon cihazının veya bir makinenin sıkıca entegre edilmiş iletişim bileşenleri olarak kullanılmak üzere önceden yapılandırılabilir ve kilitlenebilir.

Kullanım

HMS, ANYBUS COMMUNICATOR ETHERCAT MASTER'I TANITTI

Anybus Communicator EtherCAT Ana Cihazı, EtherCAT alt cihazlarını kontrol sistemlerine bağlamanın en kolay ve en güvenilir yoludur.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers