www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus Wireless Bolt —Cihazları kablosuz bağlama

HMS Endüstriyel Ağlar WLAN, Bluetooth veya Bluetooth Düşük Enerji üzerinden kablosuz erişim imkanı sağlamak için bir makine veya dolap üzerine monte edilecek şekilde tasarlanmış kablosuz bir erişim noktası olan Anybus Wireless Bolt’u sunuyor. Bu erişim normal bir tablet veya akıllı telefon aracılığıyla konfigürasyon yapma veya endüstriyel nesnelerin internetini gerçekleştirerek bir bulut hizmetine bağlanma imkanı sağlıyor.

Anybus Wireless Bolt —Cihazları kablosuz bağlama
Anybus Wireless Bolt sağlam ve IP67 sınıfında kablosuz arayüz sağlamak için bir makine veya dolap (aynı bir cıvata gibi) üzerine monte edilmektedir. Bu genellikle konfigürasyon amacıyla kullanılmaktadır. Örneğin, Bolt tablet veya akıllı telefon gibi Kendi Cihazını Getir (BYOD) cihazını bir makineye bağlamayı ve bunu bir HMI olarak kullanmayı mümkün kılıyor. Diğer bir tipik kullanımı bir makineyi bir bulut hizmetine bağlamaktır.

Wireless Bolt WLAN, Bluetooth veya Bluetooth Düşük Enerji ile 100 metreye kadar kablosuz iletişim kurabilir. Kablolu bağlantıda, Anybus Wireless Bolt seri (RS232/485), CAN veya Ethernet üzerinden cihazlarla iletişim kurabilir. İletişim yöntemi ne olursa olsun, hem güç hem iletişim için aynı konektöre (2x9p fiş konektör) sahiptir.

Endüstriyel Kalite

HMS Endüstriyel Ağlar’da Proje Müdürü Martin Falkman şunları kaydetti; “Anybus Wireless Bridge ürünümüzle kablosuz bağlantıya sürekli artan bir ilginin olduğunu gördük. Bu nedenle, makine yapımcılarına makine üzerine montaj için sağlam ve endüstriyel kalitede bir kablosuz çözüm sunmak istedik. Anybus Wireless Bolt, HMS’nin müşterilerini gelecekteki iletişim taleplerine hazırlayarak sağlam ve güvenli kablosuz çözümleri ile Endüstriyel Nesnelerin İnternetini (lloT) gerçekleştirmesine imkan sağladığı başka bir yoldur.”

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers