www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS, eWON® markasıyla Netbiter uzaktan yönetim çözümünü sunuyor

3 Ekimden itibaren HMS Industrial Networks geçtiğimiz dönemde satın aldığı eWON® markasıyla Netbiter Uzaktan Yönetim çözümünü sunacak. eWON Cosy ve Flexy'nin yanında, Netbiter eWON Uzaktan Yönetim Çözümleri gamında üç ana ürün serisinden biri olacak.

HMS, eWON® markasıyla Netbiter uzaktan yönetim çözümünü sunuyor
Bu yeniden markalandırma girişimiyle birlikte, Netbiter'ın tüm bileşenlerine (ağ geçitleri, Argos bulut hizmeti, vb.) güncel bir eWON görüntüsü veriliyor, ancak teknik açıdan Netbiter çözümünün kendisinde bir değişiklik yapılmıyor ve kullanıcılara saha ekipmanlarının uzaktan yönetimi için hazır bir çözüm sunuluyor.

HMS, eWON Uzaktan Yönetim Çözümlerinin bir parçası olan Netbiter ile endüstriyel ekipmanların uzaktan erişimi, veri ve yönetimi için komple bir ürün gamı sunabiliyor:

• PLC'lerin uzaktan devreye alınması ve programlanması için uzaktan bir tünel açmanın hızlı ve kolay bir yolunu sağlayan endüstriyel bir VPN yönlendiricisi olan Cosy ile Uzaktan Erişim.
• Uzaktan erişim ve veri toplama için özelleştirilebilen modüler ve esnek bir yönlendirici olan Flexy ile Uzaktan Veri.
• Saha ekipmanlarının uzaktan yönetimi için hazır bir çözüm olan Netbiter ile Uzaktan Yönetim.

HMS Industrial Networks CEO'su Staffan Dahlström şunları ifade ediyor: "Netbiter Uzaktan Yönetim çözümü son bir kaç yılda hızlı bir büyüme gösterdi ve 2016'nın ilk yarısında satışlarda %57 artış yakaladı. Pazarda uzaktan yönetim çözümlerinde tutarlı olarak artan bir talep görüyoruz ve bu yılın başlarında eWON'u satın almamızın nedeni de bu. Sırasıyla Cosy ve Flexy ürünlerini sunan eWON, uzaktan erişim ve uzaktan veri yönetimi konusunda çok iyi bilinen bir marka ve Netbiter Uzaktan Yönetim ürününün de eklenmesiyle çok güçlü ve komple bir uzaktan çözüm gamımız oluyor."

www.ewon.biz adresinden daha fazla bilgiye erişebilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers