www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT INpact PCIe Mini kart PC’lerin PROFINET IRT Fiber Optik üzerinden iletişim kurmasını sağlıyor

HMS Endüstriyel Ağlar IXXAT INpact çoklu protokol kart serilerini PROFINET IRT Fiber Optik için bir PCle mini çeşidi ile genişletiyor.

IXXAT INpact PCIe Mini kart PC’lerin PROFINET IRT Fiber Optik üzerinden iletişim kurmasını sağlıyor
Zorlu ortamlarda güvenli veri iletimi için özel olarak tasarlandı

IXXAT INpact, PROFINET IRT Fiber Optik Bağlı Birim ara yüzünün kolay bir şekilde uygulanmasını sağlıyor ve kompakt endüstriyel PC’lerin yanı sıra mobil cihazlarda da kullanılabilir. Tipik kullanım durumları alt sistemlerin üst düzey ağlarla birleştirilmesi, süreç verilerinin insan makine ara yüzlerinde (HMI’ler) görüntülenmesi ve bunun yanı sıra PC tabanlı süreç cihazlarında veri toplamadır. IXXAT INpact, AIDA’nın (Alman Otomobil Üreticileri Otomasyon İnisiyatifi) PROFINET ara yüz gereksinimlerine tamamen uygundur.

PROFINET IRT, fiber optik aracılığıyla girişim dayanıklılığı ve veri iletimi ile ilgili en yüksek gereksinimleri karşılıyor. Genellikle otomotiv sektöründeki kritik alanlarda kullanılıyor, örneğin otomobil karoseri yapımı için olan robotik hücrelerde, otomatik kaynak sistemlerinde ve yüksek elektromanyetik girişimin bulunduğu diğer alanlarda.

IXXAT INpact çoklu protokol kart serilerinin donanım konsepti

Yeni PROFINET IRT Optik kart IXXAT INpact serilerinin PROFINET, EtherCAT, EtherNet/IP, Powerlink, Modbus-TCP ve PROFIBUS gibi çeşitli Endüstriyel Ethernet ve endüstriyel şebeke sistemi protokollerini destekleyen en yeni üyesidir. INpact’in çoklu ağ özelliği global olarak milyonlarca cihazda kullanılan, HMS’nin kanıtlanmış Anybus CompactCom teknolojisine dayanıyor.

FPGA tabanlı Anybus NP40 ağ işlemcisi Endüstriyel Ethernet veya endüstriyel şebeke sistemi ağı ve PC tabanlı müşteri uygulaması arasındaki iletişimi yönetmek için gerekli tüm fonksiyonlara sahiptir. FPGA düşük gecikme süresi ve deterministik gerçek zamanlı davranış özelliğine sahiptir, bu da onu zahmetli endüstriyel uygulamalar için ideal hale getiriyor. PROFINET IRT FO bağlantısı SC-RJ konektörleri aracılığıyla yapılıyor. Diğer ağ standartları ilgili Sub-D9 veya RJ45 Ethernet ara yüzleri ile destekleniyor.

IXXAT INpact, önceden kurulmuş ağ protokolüne sahip her bir ağ için özel bir versiyon olarak sunuluyor. Ayrıca, INpact Ortak Ethernet versiyonu olarak da mevcuttur; bu versiyon istenen endüstriyel Ethernet protokolünün kullanıcı tarafından gönderilebildiği oldukça esnek ve açık bir versiyondur.


Müşteri uygulaması için bağlantı


IXXAT INpact Windows ve Linux için kapsamlı bir sürücü paketi ile birlikte veriliyor, bu kullanıcı kart türü veya protokolü ne olursa olsun müşterinin özel uygulamalarının hızlı ve kolay bir şekilde geliştirilmesini sağlıyor. Evrensel programlama ara yüzü sayesinde, kullanıcılar müşteri yazılımını değiştirmeden INpact kartlar ve protokoller arasında değişim yapabilirler, böylece yüksek esneklik elde ederler ve geliştirme maliyetlerini önemli ölçüde düşürürler. Talep edilmesi halinde RTX, Intime, VxWorks ve QNX gibi gerçek zamanlı işletim sistemlerini destekleme özelliği sağlanabilir.

IXXAT INpact hakkında detaylı bilgi şu adreste bulunabilir: www.ixxat.com/inpact

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers