www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Yeni Global Web Sitesini Kullanıma Sunuyor Yararlı içerikler ve optimize edilmiş kullanıcı deneyimi, üreticilere metal kesme konusunda rehberlik ediyor

Frezeleme, tornalama ve delik işleme operasyonları için metal kesme çözümlerinde dünyanın en büyük tedarikçilerinden biri olan Seco Tools, yakın zamanda yeniwww.secotools.com global web sitesini kullanıma sunarak üreticilere metal kesme çözümleri konusunda rehberlik ediyor. Yeni secotools.com müşterilerin üretkenliği artırmalarına ve tek bir merkezi konumda yararlı ürün bilgileri ile teknik bilgilere, sektördeki en iyi kaynaklara ve desteğe erişim ile kompleks metal işleme süreçlerinde gezinmelerine yardımcı oluyor. Seco Tools CEO'su Lars Bergstrom şöyle diyor: "Seco olarak günümüzün rekabetçi piyasasında üreticilerin kompleks metal işleme hedefleri için hızlı ve güvenilir çözümlere ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Yeni secotools.com sitesi müşterilerimizin üretkenliği artırmak için ihtiyaç duyduğu ürünleri ve desteği bulmasını kolaylaştırıyor."

Seco Yeni Global Web Sitesini Kullanıma Sunuyor  Yararlı içerikler ve optimize edilmiş kullanıcı deneyimi, üreticilere metal kesme  konusunda rehberlik ediyor
018371_HQ_IMG_Key_Visual_Dotcom_RGB.jpg

Sayfadaki verimli arama motoru ve gezinme işlevleri, kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde tüm cihazlardan, günün her saatinde aradıklarını bulabilmelerini sağlıyor. Gelişmiş arama fonksiyonu, müşterilerin ihtiyaçlarına özel takım ve kesme stratejilerine hızlı çözümler bulmalarına yardımcı oluyor.

Sayfadaki çok sayıda güçlü yeni özellikten biri Suggest (Tavsiye). Bu gelişmiş çevrimiçi ürün seçme aracı, parça üreticilerini kendi benzersiz uygulama ihtiyaçlarına en iyi şekilde uyan doğru metal işleme çözümlerine yönlendiriyor. Suggest kullanıcıdan aldığı bilgilere bağlı olarak hızla kullanıcılara eksiksiz bir takım önerisi sunuyor.

Kullanıcılar sayfadaki yeni Seco Online Store (Çevrimiçi Mağaza) özelliği ile sorunsuz, kolay ve hızlı bir şekilde sipariş verme imkanı buluyor. Müşteriler gerçek zamanlı ürün, fiyat, indirim ve stok durumu bilgilerine hızla erişerek üretkenliği artırabiliyor. Mağaza ayrıca müşterilere siparişlerinin durumunun yanında nakliye ve sipariş geçmişi hakkında bilgi veriyor.

Diğer özellikler arasında müşterilere ve iş ortaklarına en yeni haberler, makaleler ve etkinlikleri sunan haberler ve etkinlikler bölümü ve sektördeki en iyi metal işleme bilgi kaynaklarına kolay erişim sunan bir indirme merkezi bulunuyor.

Kullanıcılar, esnek ve uyarlanabilir olan site tasarımı sayesinde masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, akıllı telefon veya tablet gibi çok çeşitli cihazlardan sayfayı en iyi şekilde görüntüleyebiliyor.
Yeni Seco Tools web sitesini incelemek içinwww.secotools.com adresini ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers