www.endustriweb.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics ve Alfa Laval Dünya Çapında Geçerli Bir Anlaşma İmzaladı

Beijer Electronics, Alfa Laval’a operatör paneli tedarik etmek için uzun vadeli bir anlaşma imzaladı. Şirketler, Alfa Laval’ın dünya çapında sattığı ekipmanları işlemek için birlikte standart bir çözüm hazırlayacaklar.

Beijer Electronics ve Alfa Laval Dünya Çapında Geçerli Bir Anlaşma İmzaladı
Anlaşma, Beijer Electronics’in mevcut operatör panelleri ile yeni yazılımını kapsıyor. Beijer Electronics’in teknolojisi ve dünya çapındaki varlığı, bayilerin seçiminde belirleyici rol oynamıştır.
Beijer Electronics CEO’su Fredrik Jönsson, anlaşmayla ilgili olarak şu yorumu yapmıştır: “Alfa Laval bizim için yeni ve önemli bir müşteridir; bizleri ana operatör paneli tedarikçileri olarak seçmelerinden gurur duyuyoruz. OEM müşterilerimiz için rekabetçi çözümler geliştirmek amacıyla önemli kaynaklardan yararlanıyoruz; uzman becerileri, esneklik ve yüksek hizmet seviyesi güçlü olduğumuz noktalardır.”
Alfa Laval 100’ü aşkın ülkede faaliyet gösteren dünya çapında bir tedarikçidir. Şirket, uzman ürünleri tedarik etmekte ve ısı transferi, ayrımı ve akışı ile ilgili kilit teknolojileri temel alan teknoloji çözümlerini işlemektedir.

Alfa Laval’ın yanı sıra, Beijer Electronics de dünya çapında ekipman işleme için çözümler geliştirecektir. Proje başlamış olup Alfa Laval’ın tasarım ve işlevselliğine göre kişiselleştirilmiş olan ilk operatör panellerinin 2008 yılının sonunda piyasaya sürülmesi planlanmaktadır.
 
 
Resimler
36-062_Fredrik_Joensson.jpg

Resim metni: Beijer Electronics başkanı ve CEO’su Fredrik Jönsson.

Başkan ve CEO Fredrik Jönsson, tel +46 (0)40 35 86 00, mobil +46 (0)705 17 16 26
Şirket İletişim Müdürü Martin Hellryd, tel +46 (0)40 35 84 96, mobil +46 (0)703-46 84 96
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers