www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Yeni kitap: Yeni başlayanlar için Endüstriyel Makinelere Güvenli Uzaktan Erişim

HMS Endüstriyel Ağlar, yeni kitabı "Yeni başlayanlar için Endüstriyel Makinelere Güvenli Uzaktan Erişim" eWON® Özel Baskısının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Yeni kitap: Yeni başlayanlar için Endüstriyel Makinelere Güvenli Uzaktan Erişim
Endüstriyel makineler için satış sonrası hizmet ve destek maliyetli ve zaman alan bir süreçtir. Deneyimli mühendisler ve teknisyenler sorunları teşhis etmek, soruları cevaplamak, eğitim vermek ve sorunları çözmek için müşterileri yerinde ziyaret ederler. Peki hızlı ve güvenli bir şekilde teşhis yapıp sorunların çoğunu uzaktan çözmek harika olmaz mıydı?

İşte HMS Endüstriyel Çözümler tarafından piyasaya sürülen " Yeni başlayanlar için Endüstriyel Makinelere Güvenli Uzaktan Erişim" kitabının altında yatan ana fikir bu.

Bu kitap HMS'nin sunduğu eWON ürünlerinin nasıl çalıştığını açıklayıp kullanıcılara şu imkanları sağlıyor:

• Uzaktan erişimin ticari faydalarını öğrenmek
• İnternet ve bulut üzerinden nasıl güvenli erişimin sağlanacağını görmek
• Sorunların uzaktan nasıl tanımlanıp çözüleceğini anlamak

Kitabın hedef kitlesini bir makine üreticisi ya da orijinal malzeme üreticisi (OEM'ler) için çalışan otomasyon mühendisleri veya saha teknisyenleri oluşturuyor. Ürettikleri veya destekledikleri makineler hakkında kuvvetli bir bilgiye sahip olsalar da, ister istemez bulut bilişim, uzaktan erişim, bilgi güvenliği ve İnternetin genel olarak nasıl çalıştığı gibi konularda rahat hissedemeyebilirler. İşte kitap bu ve benzer konuları ele almakta olup, esas olarak "teknoloji kurdu" olmayan okuyucular için yazılmıştır.

Daha fazla bilgi için www.ewon.biz

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers