www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco ISO Tornalama Operasyonları İçin Jetstream Tooling® Sistemini Geliştiriyor

Seco sektörde öncülük eden Jetstream Tooling® sistemini, tornalama operasyonlarını optimize eden yeni tutucular, içten soğutma sıvılı baskı pabuçları ve kare sap adaptörleri ile genişletiyor. ISO tornalama tutucularında Seco'nun JETI (Jetstream Integrated) teknolojisine sahip soğutma sıvısı baskı pabuçları ve VDI tezgah tarafı sap adaptörleri bulunuyor. JETI teknolojisi, talaş ve ısı üretimini etkili bir şekilde kontrol ederken tezgahın işlemeye devam etmesini sağlıyor.

Seco ISO Tornalama Operasyonları İçin Jetstream Tooling® Sistemini Geliştiriyor
HQ_IMG_Jetstream_Tooling_Range_2.jpg

Yeni kater tutucular içten soğutma sıvısı akışı sağlasa da hâlâ harici soğutma sıvısı hortumları ile kullanılabiliyor. Ancak Seco'nun içten JETI teknolojisi, soğutma sıvısını doğrudan tezgahtan takım tutucuya ve yeni içten soğutma sıvılı baskı pabucunun içinden kesme bölgesine yönlendiriyor. Baskı pabuçları, "eklemeli üretim" yöntemi ile imal edilmiştir. Talaş kontrolünü ve takım ömrünü her zamankinden daha iyi dengelemek amacıyla içlerindeki soğutma sıvısı kanalları özellikle tornalama uygulamaları için optimize edilmiştir. Bu baskı pabuçları ayrıca, operatörün kesici ucu hızlı ve kolayca değiştirebilmesi için tek bir vida ile sıkılır.

Seco'nun VDI bağlantılı adaptörlerinden oluşan yeni ürün serisi sayesinde, VDI tipi taretleri olan üreticiler artık tezgâhlarında Seco Jetstream Tooling®teknolojisinden yararlanabilecek. Atölyeler, yeni adaptörler sayesinde yüksek basınçlı soğutma sıvısı kullanarak üst seviyede üretkenlik ve uzun takım ömrüne sahip olacaklar.

ISO tornalama katerleri, 2020 ve 2525 kare sap boyları ile sunulur ve çeşitleri arasında 28 farklı ürün bulunmaktadır. VDI 30, 40 ve 50 boyutlu taretler için adaptörlerin sol veya sağ bağlama yönü mevcuttur, VDI 30 ve 40 boyutlu taretlerde eksenel yönlü bağlantı da mevcuttur. Tüm adaptörler 20 mm ve 25 mm kare saplar ile kullanılabilir.

Jetstream Tooling®, hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisine başvurun veya Jetstream Tooling® ürün sayfamızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers