www.endustriweb.com
Seco Tools

Takım Tutucular Sayesinde Soğutma Sıvısı Uygulamalarının Verimliliğini Artırın ve Tornalama Operasyonlarındaki Kesintileri Ortadan Kaldırın

Seco Tools'un JETI (Jetstream Integrated) takım serisine eklenen yeni ürünleri sayesinde kanal açma, dilimleme ve diğer tornalama operasyonlarında takım içinden soğutma sıvısı uygulamalı bileşenler ve konnektörlerden kaynaklanan kesintiler artık geçmişte kalıyor. MDT (Çok Yönlü Tornalama), X4 (kanal açma ve dilimleme) ve 150.10 (dilimleme) takım tutucu serilerine eklenen ürünler, kesintisiz dahili soğutma sıvısı uygulama fırsatı sunar ve alt soğutma sıvısı kanalının uygulama ihtiyaçlarına göre açılıp kapatılabilmesi olanağı sağlar.

Takım Tutucular Sayesinde Soğutma Sıvısı Uygulamalarının Verimliliğini Artırın ve Tornalama Operasyonlarındaki Kesintileri Ortadan Kaldırın
 Jetstream Tooling®; operasyonel tutarlılık ile güvenilirlik ve gelişmiş yüzey kaliteleri sunmasının yanı sıra üretkenliği azaltabilen ve maliyetleri yükseltebilen harici hortumlar, bağlantı parçaları ve yedek parçalar olmadan soğutma sıvısı uygulama imkanı sayesinde uygulama esnekliği ve sunduğu kolaylık sayesinde daha fazla üretkenlik elde etmenizi sağlar.

Kare saplı MDT, X4 ve 150.10 tutucular 20 mm x 20 mm (0.787 inç x 0.787 inç) ve 25 mm x 25 mm (0.984 inç x 0.984 inç) boyutlarda mevcuttur. MDT tutucular; 2, 3, 4, 5, 6 ve 8 mm (0.0787 inç, 0.118 inç, 0.157 inç, 0.197 inç, 0.236 inç ve 0.315 inç) boyutlarda uçlarla kullanım için uygundur. 105.10 tutucularsa 15 boyutunda bıçaklarla kullanım için uygundur.

Jetstream Tooling®, yüksek basınçlı soğutma sıvısını takım tutucu dahili kanallarından doğrudan kesme bölgesine yönlendirerek optimum işleme, talaş kontrolü ve işlem güvenilirliği sağlar. Jetstream Tooling® Duo'da diğer takım tutucuların aksine üst ve alt soğutma kanalları bulunur; ayrıca alt soğutma sıvısı kanalı, gerektiğinde açılıp kapatılabilir. Bu tutucular, yan ve arkalarında bulunan soğutma sıvısı bağlantıları sayesinde ayrıca geleneksel soğutma sıvısı malzemelerinin kullanıldığı makinelerle birlikte kullanım için de uygundur.

JETI takım hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisiyle iletişime geçin veya JETI takım ürün sayfamızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers