www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco, Yeni Power Milling Tutucularla Takım Performansını Geliştiriyor

Seco Tools, frezeleme performansını en üst düzeye çıkarmak amacıyla tutma gücü ve iletilebilir tork seviyeleri açısından hidrolik ve shrinkfit tutucu türleriyle yarışan Power Milling Tutucularını piyasaya sürüyor. Uygulama esnekliği ve maliyet tasarrufu sunan Power Milling Tutucular, atölyenizdeki tutucu stoğunu azaltmanızı sağlar.

Seco, Yeni Power Milling  Tutucularla Takım Performansını Geliştiriyor
HQ_IMG_Power_Milling_Chuck.jpg

Power Milling Tutucular, çapın 3 katı kullanım boyunda (3xD) 5 mikron salgı hassasiyeti sağlar. Doğrudan bağlama teknolojisi sayesinde bir Seco pens tutucusu 20 ila 32 mm (.75 ila 1.25 inç) silindirik saplı ve ayrıca 20 mm (.75 inç) Weldon saplı takımları tutabilir. Ölçü düşürücü burçlar sayesinde tek bir pens tutucu; 6 mm'den (.25 inç) 25 mm'ye (1.00 inç) kadar silindirik, Weldon ve Whistle Notch saplı takımları sıkabilir. Pens tutuculara frezeleme (hem kaba hem de finiş operasyonlar için), delme ve kılavuz çekme takımları takılabilir.

Seco Tools Power Milling Tutucuları atölyelere standart pens tutuculara göre yenilikçi avantajlar sunar. Pens tutucularda çelik-çelik temasıyla karşılaştırıldığında somun ve iğneli rulman tasarımı kullanılması, bu tutucularda minimum sıkma kuvveti/tork ile üstün bağlama gücü sağlar.

İsteğe bağlı soğutma sıvısı durdurma vidaları, Power Milling Tutucuların takım içinden soğutma sıvısını devreye sokmasını mümkün kılar. Bu Seco pens tutucular, ısıtıcı veya hidrolik üniteler gibi yardımcı ekipman için ek maliyet gerektirmez.

Seco Power Milling Tutucular HSK-A, Seco-Capto™, DIN, BT, BT konik ve flanş yüzeyinden temaslı tutucular, ANSI ve ANSI konik ve flanş yüzeyinden temaslı fener mili arayüzleri için kullanılabilir. Her tutucuda burç çıkartıcı, durdurma vidası (DIN, BT ve ANSI arayüzleri) ve kullanım talimatları bulunur.

Power Milling Tutucular hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisiyle iletişime geçin veya Power Milling Tutucular ürün sayfamızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers