www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco'nun Yeni Diş Açma Kalite Sınıfı, Kritik Parça Uygulamalarında Mükemmel Performans Sağlar.

Seco Tools'un yeni TTP2050 diş açma ucu kalitesinin gelişmiş kaplaması ve takım geometrisi; verimli, güvenli ve istikrarlı performansın yanı sıra diş açma talaşlarının üretimin son aşamalarında kritik parçaları bozmasını önlemek için gereken etkili talaş kontrolünü sağlar

Seco'nun Yeni Diş Açma Kalite Sınıfı, Kritik Parça Uygulamalarında Mükemmel Performans Sağlar.
 HQ_IMG_JETI_Conversion_Family_20187000.jpg

TTP2050 kalitesinin değişimli olarak titanyum alüminyum nitrür (TiAlN) ve titanyum silikon nitrür (TiSiN) katmanlarından üretilen nano laminant PVD kaplaması; dökme demirleri, takım çeliklerini, paslanmaz çelikleri ve diğer zorlu çelikleri işlemek için gerektiği üzere aşınmaya üstün dayanıklılık sunar. Bu kimya çoğunlukla diş açma operasyonlarında kullanılan genel amaçlı kaplamaların özelliklerini aşarken TTP2050 kalite sınıfının takım geometrisi de o malzemelerde daha yüksek üretkenlik için performans güvenilirliği sağlar.

TTP2050 diş açma kalite sınıfı, 11 mm ve 16 mm (0.433 inç ve 0.650 inç) ölçülerdeki A geometrisine sahip 44 profilde mevcuttur. Yeni kalite sınıfı tüm standart ve yaygın olarak kullanılan diş profillerinde hem iç hem dış diş açma için sunulmaktadır.

TTP2050 diş açma kalite sınıfı hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisiyle iletişime geçin veya TTP2050 diş açma kalite sınıfı ürün sayfamızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers