www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco, PCBN Ürün Serisini Daha da Genişletiyor

Seco Tools, halihazırda kapsamlı olan PCBN (polikristalin kübik boron nitrit) uçları ürün serisine yeni bir kalite formatı ve yeni geometriler ekledi. Bu eklentiler, sert malzeme tornalama operasyon çeşitlerini geliştirir, son derece sert CH3515 uç kalitesini geliştirir ve yeni solid CBN150 uç kalitesini sunar. Ayrıca özel uzun ve kısa silici geometrileri ile beraber lazerle oyulmuş talaş kırıcılar sunar.

Seco, PCBN Ürün Serisini Daha da Genişletiyor
HQ_IMG_PCBN_inserts.jpg

Seco CH3515 kalitesi, ağır darbeli kesme işlemleri içeren, en zorlu kesme koşullarında yüksek güvenilirlik sunar. Eksiksiz standart ürün serisi, şimdi tüm sert malzeme tornalama operasyonlarını optimize etmek için daha geniş bir ebat ve geometri seçeneği içerir.

CBN150 solid uç kalitesi, sert tornalama operasyonlarında gerçekleştirilen hafif darbeli ve sürekli kesme işlemlerinde yüksek yüzey kalitesi sağlıyor. Uç başına kesme kenarları sayısının artırılması, kenar başına düşen maliyeti azaltır.

Yeni uzun WL ve kısa WS silici radyüsler, sert tornalamada ilerleme oranlarını ve/veya yüzey kalitesini artırır. WL silicili uçlar, yüzey kalitesini korurken aynı zamanda ilerleme oranını yüzde 100'e varan oranda artırır. WS silici ile, kesme kuvvetleri yüzde 15'e varan oranda düşerek düşük tutarlılık koşullarında iyileştirilmiş bir işleme performansı sağlar.

Seco'nun lazerle oyulmuş yeni talaş kırıcılarıyla uçlar, sert parça yüzeylerinden yumuşak parça yüzeylerine geçiş yapan uygulamalar için son derece uygun hale gelir, aynı zamanda mevcut tasarımdan daha fazla ilerleme oranları ve paso artışı sağlanır. Lazerle oluşturulan değişken radyüslü talaş kırıcılar, keskin köşeleri azaltma konusunda üstün performans sağlar. Bu geliştirmeler, daha düzgün talaş akışına olanak tanır ve talaş kırıcı uygulama alanını genişleterek ufalanmanın önlenmesine yardımcı olur.

PCBN uçları hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen yerel Seco temsilcisiyle iletişime geçin veya PCBN uçları ürün sayfamızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers