www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco, Yüksek İlerlemeli Frezeleme İçin Tasarlanmış Daha Büyük Uçlar Sayesinde Verimliliği Artırıyor

Seco Tools, High Feed 2™ freze gövdeleri ile verimlilik ve işleme güvenliğini artırmak amacıyla tasarlanan yeni ve daha büyük LP09 uçlar piyasaya sürüyor. Yeni uçlar; yüzey işleme, helisel enterpolasyon, kanal açma, kenar frezeleme, cep açma ve dalma kesme gibi yüksek ilerlemeli frezeleme uygulamalarının yanı sıra genellikle kalıpçılık, havacılık ve petrol endüstrilerinde sıkça görülen yapışkan malzemeler gibi çalışması zorlu iş parçalarında kullanım için tasarlanmıştır.

Seco, Yüksek İlerlemeli Frezeleme İçin Tasarlanmış Daha Büyük Uçlar Sayesinde Verimliliği Artırıyor
HQ_IMG_LP09_Highfeed2_inserts.jpg

Mevcut High Feed 2™ frezeleme ailesinin yeni elemanı olan LP09 uçlarda çift taraflı kesme kenarı ile yüksek uç-köşe kuvveti bir araya getirilmiştir. Freze gövdeleri, daha güçlü takviyeli çekirdeğe ve çap başına daha fazla kesici ağza sahiptir; böylece daha yüksek hızlı ilerleme ve talaş kaldırma oranı elde edilir. Yüksek ilerlemeli frezeleme işlemleri sırasında Seco High Feed 2™ freze gövdelerinin optimize edilmiş talaş kanalları, çıkan talaşı hızlı ve verimli bir şekilde tahliye eder.

LP09 uçlar, dikdörtgen şekilleri ve yakın ağız aralıklı gövdeler sayesinde kare uçlara kıyasla daha uzun takım ömrü sağlar. Freze gövdesindeki yuvalar sayesinde uçlar tutarlı ve hassas bir şekilde konumlandırılıp oturtulurken, kuvvetli vida bağlama delikleriyse uçların güvenli bir şekilde tutulmasını sağlar.

Seco Tools LP09 pozitif uçlar; D12, MD15, M13, ME08 ve E08 geometriler tüm kalitelerde mevcuttur. High Feed 2™ freze gövdeleri, 1.250 inç ila 4.00 inç ve 25 mm ila 100 mm çap aralıklarında bulunabilir.

LP09 uçlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisiyle iletişime geçin veya LP09 uçlar ürün sayfamızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers