www.endustriweb.com
Beijer Electronics Products AB

Yepyeni bir panel ve PC serisi

Beijer Electronics’in iX HMI çözümü geniş bir panel ve endüstriyel PC ürün serisi ve bazı ilave yazılımlarla güçlendirilmiştir. Bu yeni seri özellikle paketleme, baskı, gıda ve farmakoloji işleme makineleri, makine araçları, su ve sulama, petrokimya ve denizcilik uygulamaları için tasarlanmıştır.

Yepyeni bir panel ve PC serisi
iX yazılımı Beijer Electronics’in ödüllü yeni nesil operatör panelleri ve endüstriyel PC'leri ile desteklenmektedir.

iX, düşüncelerinizi son teknoloji ürünü grafikler ve sağlam bir HMI fonksiyonelliği ile ifade etmenizi sağlayan yenilikçi bir HMI çözümüdür. iX daha akıllı bir tasarım ve mühendislik araçları deneyimi ile gerçek bir açık platform sunmaktadır. iX tescilli operatör panelleri ile yüksek maliyetli SCADA çözümleri arasındaki boşluğu kapatmaktadır. iX yazılımı ödüllü yeni nesil operatör panellerimiz ve endüstriyel PC'lerimiz ile desteklenmektedir.

iX yazılımı
iX yazılımı 250, 2000 ve 4000 harici etiket (tag) versiyonları ile etiket boyutu göz önünde bulundurulmaksızın bir yükseltme versiyonu için geliştirici ve çalışma süresi paketleri halinde mevcuttur.
iX yazılımı Beijer Electronics’in ödüllü yeni nesil operatör panelleri ve endüstriyel PC'leri ile desteklenmektedir. Bunlar iX yazılımı için özel olarak ayarlanmış yüksek performanslı donanım ile sağlam yapıyı bünyelerinde toplayan iX Panel, iX Panel Pro ve iX Panel Pro Nautic’tir.

iX Panel
iX Panelleri sağlam bir IP66 hafif alüminyum yapı ile yüksek performansı birleştirmekte ve iX çalışma süresi yazılımını içermektedir. iX Panel ürün serisi mini klavye ve dokunmatik ekran model seçeneği sunmaktadır. iX Panel ürün serisi endüstriyel uygulamalar için tasarlanmış olup dünya çapındaki endüstri standartları ile uyumludur.
- Dokunmatik ekranlı modeller: 3,5", 5,7", 6,5", 10,4", 15,0"
- Mini klavyeli modeller: 5,7", 6,5", 10,4"

iX Panel Pro & iX Panel Pro Nautic

iX Panel Pro ve iX Panel Pro Nautic ürün serisi endüstriyel sınıf C2D CPU performansı ile ilgili deniz sertifikasyonlarına sahiptir. Çoklu komünikasyon portları ile genişletme yuvaları network oluşturma ve güncelleme için sayısız seçenek sunmakta ve böylece benzer makine yapımcıları ve sistem bütünleştiriciler için ideal HMI haline gelmektedir.

Panel Pro ürün serisi endüstri ve denizcilik uygulamaları için tam, açık ve genişletilebilir bir HMI platformu sunmaktadır. Her iki ürün serisi de aynı temel tasarıma ve aynı özelliklere sahiptir; iX çalışma süresi yazılımı da ilave olarak yüklüdür. Her iki ürün serisinde de yüksek kontrast seviyelerine sahip TFT dokunmatik ekran modelleri ve Box PC versiyonu mevcuttur.

- Pro serisi: 12", 15", 17", 19", 19" paslanmaz çelikten ön kapak ve çift ekran çıkışına sahip Box-PC versiyonu.
- Pro Nautic serisi: 15", 17", 19" ve çift ekran çıkışlı bir Box-PC.

Yeni yazılım ve donanım ürünleri serisi Mayıs 2010 itibarıyla piyasaya sürülecektir.

Resimler
BEI100503_0145_LEV.jpg

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers