www.endustriweb.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics yükseltilmiş iX sürümü 1.30’u piyasaya sürdü

Dünyanın en yüksek grafikli HMI’sı – yükseltildi, yeniden tasarlandı, genişletildi

Beijer Electronics yükseltilmiş iX sürümü 1.30’u piyasaya sürdü
iX açık platform mimarisi ve dünya çapındaki üstün grafikleriyle modern HMI çözümleri trendini başlattı. Beijer Electronics’in kurum içinde geliştirilen HMI çözümü şimdi çok daha güçlü bir kombinasyonla mevcut. Bu sürümdeki yükseltilmiş yazılım kapsamlı özellikler sunuyor. Geliştirme ve program çalıştırma, hızlı ekran değişiklikleri ve proje çalışmalarında daha fazla fonksiyonellik bu kapsamlı özellikler arasında. Yeni kaydırma fonksiyonu, daha iyi veri yükleme – indirme ve Çince dil desteği diğer yenilikler arasında.

iX Developer, iX Panel serilerinin bütün ürünleri için evrensel bir proje planlama aracı işlevi görmektedir. Ürün yelpazesi 4.3 ilâ 19 inç ekran boyutlarına sahip dokunmatik iz sürücü ve klavye ünitelerini içermektedir.

iX Developer’ın genel performansı ve çalışma süresi yeni özelliklerin eklenmesi ve mevcut özelliklerin modifiye edilmesi ile büyük ölçüde gelişmiştir. İşte sonuç: Gerçekçi grafik ortamlarını etkili bir şekilde oluşturmaya yönelik sezgisel bir proje planlama aracı.

iX Developer V1.30’un bütün yeni kullanıcıları çok sayıda mevcut demo projesinden yararlanarak kendi projelerini gerçekleştirirken yazılımdan faydalanacaklar. Kapsamlı demo ekranları seçeneği de aynı ölçüde faydalıdır. Mevcut şablon ve betiklerin kullanılması, kullanıcıya kendi çözümlerini kolayca oluşturmada ilham kaynağı olacaktır.

Canlandırılmış GIF-dosyaları ekrana gerçek bir boyut kazandıracak ve güvenli çalışma için muazzam bir kullanıcı katılımı sağlayacaktır. Geliştirilmiş toggle-tag özelliği kullanıcının bir flaş içinde arkası aydınlatılmış bir anahtar oluşturmasını sağlayarak basma butonlarının durumunu net bir şekilde gösterir. Kapsamlı nesne kütüphanesinin kullanılması ile kişinin kendine ait projelere grafik unsurları eklemesi sayesinde mühendislik için gerekli sürede muazzam azalmalar olmuştur.

Database Export özelliği üretim verileri ile alarm listelerinin kolaylıkla tam raporlar halinde özetlenmesine olanak tanımaktadır. Son olarak, Excel formatındaki dosya harici yazılım programlarında analiz edilmek için hazırdır.

Çalışma süresi modunda, Alarm-Viewer adlı yeni özellik alarm listelerinde çok daha geliştirilmiş yön bulma fonksiyonu sunmaktadır. Kullanıcı, Dokun-Kaydır-Özelliği ile uzun listeleri bile hızla ve sezgisel olarak inceleyebilmektedir. Kiril ve Çin alfabesi gibi özel karakterleri içeren klavye yerleşimleri artık standart ekipman olarak sunulmaktadır. Makine kullanıcısı, tanıdık ortamda çalışmak için kendi diline özgü klavyeyi serebilmektedir. Bu özellik bilhassa ithal makine montajcıları için son derece faydalıdır.

Yeni deneme sürümünü indirebilirsiniz.

Resim: Yeni iX V1.30, sezgisel çalışma ve gerçekçi grafik nesneleri ile dikkat çekiyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers