www.endustriweb.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics’ten çığır açan görünüş ve hisse sahip yeni iX Panel TxA serisi

Beijer Electronics yeni iX Panel TxA serisi ile HMI ürün yelpazesini genişletiyor. Sofistike operatör fonksiyonelliği kompakt bir formatla birleştiğinde, yenilikçi dokunmatik paneller uygulanacaktır. Yeni bir tasarım da elzemdir.

Beijer Electronics’ten çığır açan görünüş ve hisse sahip yeni iX Panel TxA serisi
Dayanıklı ve hafif alüminyum kaplama zorlu endüstriyel ortamlarda bile uzun br kullanım ömrü sağlamaktadır. Güçlü bir ARM-CPU ve önceden yüklenmiş Windows CE İşletim Sistemi ile donatılan bu çığır açıcı HMI üniteleri gerçekçi grafik ekranları sunmada iyi performans sunmaktadır. Tamamıyla düz ön taraf tozsuz yüzey garantisi sunmaktadır. Parlaklığı ayarlanabilen TFT ekranı uzun süreli kullanım için bakım gerektirmeyen LED arka aydınlatma ile donatılmıştır.

iX Panel TxA serisi 4.3, 7 ve 10.4 inç arasında değişen 3 farklı ekran boyutuyla mevcuttur. 4.3 ve 7 inçlik ünitelerdeki geniş ekran %30 daha geniş görüntü alanı sunarak karmaşık çalışma ekranları için ekran kapasitesini genişletmektedir. Bütün iX Panel TxA’lar sınırsız iX çalıştırma yazılımı içermektedir.

Çok yönlü dokunmatik paneller, muazzam bir çalışma kapsamına sahip Windows tabanlı sezgisel bir programlama aracı olan iXDesigner ile canlanıyor. Kullanıcı kendi nesnelerini oluşturmak için geniş bir kütüphanenin ön tanımlı grafik vektör unsurlarını kullanabilir. Bütün unsurlar depolanıp ilerideki projelerde yeniden kullanılabilir. Bu da mühendislik için gerekli sürede kayda değer bir azalma sağlayarak iX konseptini uygun maliyetli bir HMI çözümü haline getirmektedir.

Resim: iX Panel TxA serisi 4.3, 7 ve 10.4 inç arasında değişen 3 farklı ekran boyutuyla mevcuttur.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers