www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT yazılımı ile nanosaniye aralığında zaman senkronizasyonu

Mevcut ve kanıtlanmış IXXAT IEEE 1588 çözümlerine eklemeler yapan HMS IEEE 802.1AS için protokol yazılımı sunuyor. AVB ve TSN ağlarının zaman senkronizasyonu için oldukça hassas olan ve ticari olarak mevcut olan ilk yazılım paketi.

IXXAT yazılımı ile nanosaniye aralığında zaman senkronizasyonu
IEEE 802.1 AS IEEE 1588 profilinin güncellenmiş bir sürümüdür. AVB ve TSN sistemleri için özellikle tasarlanmıştır (ses/video yayımlama ve zaman açısından hassas ağ). AVB ve TSN sistemlerinin çoğu önemli teknolojisi gibi, IEEE 802.1AS cihazlar ve sistemler için oldukça hassas zaman senkronizasyonu sağlıyor.

IXXAT IEEE 802.1AS protokol yazılımını kullanarak müşteriler kanıtlanmış ve test edilmiş yazılım paketinden ve profesyonel ürün bakım ve geliştirme imkânından faydalanıyor.

HMS tarafından sunulan 802.1AS protokol yazılımı - MISRA-C tarafından esinlenilen ANSI C kodu ile teslim edilir ve ortama bağlı ve ortamdan bağımsız tabakaların açık bir şekilde ayrıldığı modüler bir yapıya sahiptir. Bu da taşıma ve çeşitli hedef sistemlere hızlı uygulamayı sağlıyor. Zamanın farkında, sadece-bağımlı uç istasyon olarak yazılım ana sistem tarafından sağlanan zaman senkronizasyon bilgisini alıyor ve yerel Gerçek Zaman Saatlerini (RTC) senkronize ediyor. Yazılım isteğe bağlı olarak devre dışı bırakılabilen En İyi Ana Saat algoritmasını destekliyor.

AVB ve TSN sistemlerinin gereksinimlerinin karşılanmasına ek olarak, hızlı senkronizasyon zamanı (< bir saniye içerisinde 1 mikro saniye) ve hafıza kullanımı optimizasyonu gibi otomotiv sistemleri içerisindeki özel ihtiyaçlar da destekleniyor.

IEEE 1588 protokol yazılımı, IP temeli ve yönetim aracı gibi diğer IXXAT IEEE 1588 ürünlerinin yanı sıra, HMS aynı zamanda IEEE 1588 alanındaki derin deneyimine dayanan çeşitli hizmetler sunuyor. HMS danışmadan ve şartnameden uygulama, hedef uyarlama ve nihai ürünün test edilmesine kadar müşterilere gelişim sürecinin tüm aşamalarında yardımcı oluyor.

Daha fazla bilgi aşağıdaki adreste mevcuttur: www.ixxat.com/1588

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers